1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z USB na RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bluki333, Luty 3, 2014.

  1. bluki333

    bluki333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,
    Mam problem dotyczący mojego pendrive i formatu FAT32. Nie mogę wrzucić pliku 5GB na FAT32, a jak sformatuję na NTFS to XBOX go nie widzi. Co mam zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3696
    Polubienia:
    1106
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Fat32 ma ograniczenie ! - max wielkość jednego pliku to 4GB ...

    Co Ty wrzucasz na tego pena ?? - obraz .iso ??

    Żadna gra w god lub w xex nie ma takiego wielkiego pliku.
     
  4. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Fat32 widzi maksymalnie 4gb, co za plik chcesz zrzucic?
     
  5. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    Pewnie film...

    Wysyłane z mojego LG-P880 za pomocą Tapatalk 2
     
  6. bluki333

    bluki333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skyrim.xex
    Dokładnie tak się nazywa. We właściwościach też jest napisane, że .xex
     
  7. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Troszkę coś jest nie tak =] Trafiony plik ściągnąłeś pewnie powinien być plikiem ISO, który konwertujesz do GOD albo XEX =] zmień rozszerzenie na ISO i wrzuć do Iso2God albo EXISO i zobaczymy :)
     
  8. bluki333

    bluki333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jak mogę zmienić rozszerzenie?
     
  9. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Albo w Windows w opcjach foleru masz żeby pokazywał rozszerzenia albo np. totalcomanderze ;) zamiast xex dajesz iso

    Wytapane z telefonu
     
  10. bluki333

    bluki333 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2014
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wyświetla się "Could not find deufalt.xex"
     
  11. Rossatti

    Rossatti Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2013
    Posty:
    269
    Polubienia:
    68
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    Walniety obraz ;) zmien źródło ściągania ;)

    Wytapane z telefonu
     

Poleć forum