1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z X360 na Xbox (1).

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Pakur, Lipiec 25, 2011.

  1. Pakur

    Pakur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Białystok
    Witam
    Otóż przeszukałem parę stron w wyszukiwarce i nie znalazłem podobnego problemu, więc mam pytanie. Czy gry z Xbox 360 będą chodzić na Xboxa pierwszej generacji? Czy trzeba jakieś specjalne akcesoria (np. napęd od X360) lub ściągnąć jakiś emulator (byłbym wdzięczny za link do ściągnięcia). W internecie szukałem, ale nie znalazłem, więc wolę się spytać na forach tematowych.
    Z góry dzięki, pozdrawiam...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. GreenPeace

    GreenPeace Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 22, 2011
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    Nie, nie będą i nie da sie tak zrobić :p Xbox (1) ma za słabe bebechy :p
     
  4. xxNore

    xxNore Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 20, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Zgorzelec
    No raczej nie o_O Przecież są różne flaki X'a 360 a zwykłego. Chyba tylko gry z zwykłego X'a będą działać na X360.
     
  5. LeonSkennedy

    LeonSkennedy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2010
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Tomaszów Mazowiecki
    Haahahahahahhahahsashahahahaha :D:D | Nie nie będą chodzić i żadne akcesoria nie pomogą :)
     
  6. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    gdyby była taka możliwość, to nikt by 360 nie kupował, tylko x1 i emulator ;D
    to tak jakyś pytał czy na 10-letnim kompie z Windows 98 możesz odpalić Crysis2 na full detalach ;d niestety nie ma takiej możliwości ;P
    nowe wersje konsol są wydawane po to, aby móc odpalić nowe gry, bo jak wiadomo wymnagania rosną
    A nie znalazłeś nic w necie, bo nikt o to nie pytał . Myślałem, że dla każdego jest jasne, że nie ma takiej opcji :D
     
  7. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
  8. o9d6

    o9d6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawie
    Nic nie będzie działało. Istnieje tylko taka możliwość, że uruchomisz gry z Xbox'a (1) na X360, nie na odwrót.
     
Wczytywanie...

Poleć forum