1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z Xbox-a 1 na Xbox360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez recha99, Lipiec 31, 2011.

  1. recha99

    recha99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Chce sobie pobrać grę Mortal Kombat : Shaolin Monks na xbox 360, ale ona jest tylko na xbox 1, wiec moje pytanie brzmi:
    Jak można odpalać gry z starego xboxa na nowego ?
    Mam Xbox 360 Arcade przerobiony.
    Mógłby mnie ktoś przekierować do jakiegoś poradnika, albo podać jak to zrobic krok po kroku? ;|
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. o9d6

    o9d6 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawie
  4. croixdefeu

    croixdefeu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 28, 2010
    Posty:
    187
    Polubienia:
    25
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Płock
  5. recha99

    recha99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Włączyłem grę, która jest kompatybilna (jest na liście) i jak włączam to pisze, że muszę mieć dysk twardy, czy coś takiego, da sie to jakoś pominąć bo ja nie mam tego dysku..
     
  6. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    HDD musi być bo na nim jest zainstalowany emulator. Bez tego ani rusz i tego nie da się przeskoczyć:(
     
  7. 65userow

    65userow Banned

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    415
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Pendriva skonfiguruj tak aby działał z xboxem a następnie spróbuj uruchomić.
     
  8. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    Nic to nie da. HDD MUSI być , a na nim emulator zainstalowany.
     
  9. recha99

    recha99 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 25, 2009
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Masz już HDD, ale nie działa MK SHaolin Monks (jest nie kompatybilna) ale mam oryginalną i teraz mam 2 pytanie, czy można odpalić nie kompatybilną grę?
     
Wczytywanie...

Poleć forum