1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z Xbox na 360 a nowy dash

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez XboxArcade18, Maj 5, 2010.

  1. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Witam, może juz o tym było ale nie znalazłem. Czy jak mam podpiety pen drive a nie mam dysku twardego, mam nowy dash bo mam fife 10 zainstalowałem na nim. To czy moge jakos zagrac w gry z xbox bez dysku twardego?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Tak, możesz. Nowy Dash na to pozwala, ale zapewne potrzebujesz 8GB pendrive. Możesz go sformatować, żeby na nim instalować gry.
     
  4. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Wiem. Ściągne jutro emulator z tego forum i spróbuje zainstalowac na pena.
     
  5. adi2229

    adi2229 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 20, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i co działa? bo mam pare oryginalnych gier na xboxa i nie mogę odpalić bo potrzeba hdd, a na pendrive 8gb nie działa
     
  6. XboxArcade18

    XboxArcade18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    135
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Lubin
    Nie niestety nie działa, pokazuje mi że potrzebny jest dysk:/ ale sie nie martwie dysk będe zamawiał jeszcze przed wakacjami:D
     
Wczytywanie...

Poleć forum