1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z xbox na 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez manial, Październik 18, 2009.

  1. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    witam mam maly problem otóż pozyczylem od kolegi kilka gier na xboxa, gdy nie mialem dysku pisalo ze jest potrzebny do uruchomienia starszych wersji gry, gdy go juz mam xbox wyswietla mi przy probie wlaczenia gry cos takiego :
    Błąd Gry
    Nie Mozna uruchomic gry. pobierz ja ponownie.
    aby uzyskac szczegółowa pomoc, przejdz do strony www.xbox.com/support.
    [ok]
    na stronie nic ciekawego nie znalazlem <mysli> nie wiem od czego to moze byc -.-:(
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    a dysk masz oryginalny??/ jest na nim partycja 2 dla emulatora xbox??
     
  4. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    mam dysk laptopowy, WD scorpio przerobiony, ale mialemz nim kiedys problem bo kuzyna korcily lapki i sformatowal go na ntfs, potem usunelem te partycje i dziala dalej, tyle ze program do otwierania dyskow xboxowych pokazywal 2 partycje a nie 3 nie wiem o co kaman z tym tez... moze wlasnie przez to, a wlasnie gdy proboje zainstalowac z plytki emulator wyskakuje mi error E71 i mruga 1 czerwona dioda na xsie dziwne
     
  5. strusic

    strusic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    429
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Sosnowiec
    Musisz sobie hexedytorem utworzyć ręcznie partycje nr 2. Znajdziesz poradnik gdzieś na forum (temat o przerabianiu dysku pectowego dla Xa).
     
  6. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    widzialem juz gdzies to :) dzięki spróboje ale juz dopiero jutro :)
     
  7. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    nie proboj bo nie dziala, nie wszystkie gry dzaialaja z Xboxa 1 na 360, liste gier masz na stronie xbox.com ja kupilem splinter cell 1 i tez mi wyskakuje by pobrac ponownie
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    no bez tej partycji to mu sie zadna nie uruchomi
     
  9. manial

    manial Banned

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2009
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bogatynia
    sprawdzalem liste kompatybilnosci, foza motorsport i san andreas na nich jest pirnce of persia to juz nie wiem wiec wina dysku ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum