1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry z xbox na x360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bololabich, Listopad 2, 2011.

  1. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jak w temacie chce sobie pograć w burnout 3 tylko mam problem z konsolą bo jak wypaliłem gre (w wersji pal) na normalną płytę 4 gb to gdy odpalę grę coś się wyświetla że mam poszukać pacha do tej gry i coś tam jeszcze ani słowa o braku emulatora, niewiem czy emu jest wgrany bo konsola używana więc pomyślałem że może emulator wgram ale jakiej bym wersji emulatora nie ściągnoł to gdy włanczam pudło z wpientym pendrive to mi wyskakuje błąd e71. Co mam zrobić żeby zagrać w stare gry? Na necie można znaleść jakieś gry z xbox1 na x360 które ważą 7-8gb czy one są spachowane i nie potrzebują emulatora?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Grę musisz nagrać na DVD DL ze zwykłej DVD nie pójdzie.
     
  4. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale tam było tylko iso około 4gb

    a co z emulatorem?
     
  5. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Emulator pobiera Ci się z LIVE przy odpalaniu gry. Gra woła o patcha :)
    Bynajmniej ja tak miałem z NFS Underground II
     
  6. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a bez live bo mam lt 2.0
     
  7. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
  8. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    przecież napisałem że jakiej bym wersji emulatora nie ściągnoł to gdy włanczam pudło z wpientym pendrive to mi wyskakuje błąd e71 a właśnie robiłem wszystko wg tego poradnika
     
  9. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    To spróbuj z LIVE innej opcji nie ma :)
     
  10. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Po pierwsze musisz mieć ORYGINALNY dysk xboxa 360, obojętnie jaka wielkość. Po drugie, to tu masz emulator: BackCompat 11 2007 (XBOX360) zip - Free Download from megaupload - FilesTube.com , nagraj go na płytę lub pendriva w sformatowanego w systemie fat 32. Na płytkę lub pendriva nagraja tylko sam plik default.xex, bez żadnych innych folderów, musi on być sam na płycie (ew. pendrive). Włoż do konsoli, zainstaluj (o ile masz dysk). Gry nagrywaj na dvd dl, oczywiście muszą być one przystosowane do nagrywania.
     
  11. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    mam orginalny hdd a co "przystosowane do nagrywania" to chodzi o te 6-7 gb ?
     
  12. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  13. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a ten emulator jutro wypróbuje bo pudło dałem do wgrania nowszego lt
     
  14. bololabich

    bololabich Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 4, 2011
    Posty:
    284
    Polubienia:
    19
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    jednak dopiero jutro będzie x360 u mnie
     
  15. oliwia_08

    oliwia_08 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 15, 2011
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szczecinek
    pobierz z innej strony
     
Wczytywanie...

Poleć forum