1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z XBOX na XBOX 360 RGH

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez dix, Listopad 4, 2012.

  1. dix

    dix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka.
    Tak wiem powinienem przeszukac forum i znalezc odpowiedni temat ale szukam juz od ponad 1.5 godziny i nie moge znalezc... ale do sedna. Mam XBOX'a 360 z RGH i chce sobie odpalic na nim gry z XBOX'a pierwszego. Jak tego dokonac? Mam iso gry z XBOX'a i musze to dodatkowo przerabiac jakims programem czy co? Pomozcie albo dajcie mi jakis poradnik bo nie moge niczego znalezc...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    partycja 2(hddx) ma pliki compatibility itp?
     
  4. dix

    dix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ma folder compatibility ale plikow w nim zadnych nie ma
    wiec jak to ogarnac zeby dzialalo?
     
  5. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
  6. dix

    dix Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2012
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no ok mam juz ten emulator wrzucam na hdd i jak odpalam tym gry?
    po prostu iso rowniez na dysk nagrywam czy jeszcze trzeba je jakos przerobic?
     
  7. boby2pc

    boby2pc Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 18, 2009
    Posty:
    1469
    Polubienia:
    120
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa
    jezeli parycje2 odtworzysz to juz mozesz normalnie uruchamiac. wypakowujesz, skanujesz i uruchamiasz spod fsd
     
  8. pawelx232

    pawelx232 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 4, 2012
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    + Co lepsze? LT 3.0, 2.0? - Jaka jest różnica między tym?
     
Wczytywanie...

Poleć forum