1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z Xbox na Xbox 360

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Tarski, Lipiec 29, 2010.

  1. Tarski

    Tarski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam taki problem. Nie mogę uruchomić gry z xbox'a na xbox 360. Po włożeniu płytki ze starego xbox'a wyskakuje komunikat "Aby można było grać w gry na starszą konsolę Xbox, należy podłączyć dysk twardy dla konsoli Xbox 360" Jak uruchamia się gry z xbox'a na xbox 360?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rolo89

    Rolo89 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Wrocław
  4. Sonaric

    Sonaric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Masz dysk?
    Masz specjalny program do gier ze starego xbox'a?
     
  5. Kalita426

    Kalita426 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A masz podłączony dysk twardy?

    Ale chodzi ci o program na xboxa?Czy do gry program?

    //HoFi:9.Nie pisz postów pod sobą (do tego służy przycisk "edytuj").następny taki post i warn
     
  6. Sonaric

    Sonaric Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 23, 2010
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy masz emulator xbox'a na dysku z xbox'a 360?
     
  7. pele321

    pele321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 15, 2010
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Stargard Szczeciński
    Jest jakiś specialny program który sie chyba instaluje i wtedy można grać nie jestem pewien. Kalita nie post pod postem warn za to będzie.
     
  8. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Podłączasz oryginalny dysk od MS i automatycznie Ci odpala. (Na oryginalnych dyskach już jest zainstalowany ;)
     
  9. Tarski

    Tarski Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam dysk twardy w xboxie 360, a innego dysku juz nie mam, a podobno do odpalania gier ze starego xbox'a nie trzeba żadnego emulatora?
     
  10. ReXx

    ReXx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 28, 2010
    Posty:
    532
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tarski. Najnowszy Dash posiada już emulator. Wystarczy posiadać dysk w konsoli gra jeżeli będzie potrzebować ściągnie sobie resztę z Xbox Live.
     
Wczytywanie...

Poleć forum