1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z xbox nie dzialaja ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Skrzynek, Styczeń 19, 2010.

  1. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , niedawno kupilem xboxa 360 , dis odnalazlem stare gry z xbox i nie dzialaja mimo tego ze gosc sprzedajacy mi xboxa 360 wgral emulator . Przy wlozeniu plytki wyskakuje blad ze nie mozna uruchomic i numer bledu , co zrobic by dzialalo ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    gry oryginalne czy kopie? sa na liscie kompatybilnosci?
     
  4. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Dlatego że nie wszystkie gry z xbox działają na xbox 360
     
  5. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Kopie , niestety nie mam dojscia do tej listy , byly to min top spin,Ghost recon , nfs 2,Medal of honor,Rainbow six 3
     
  6. Nitro

    Nitro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2010
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Chorzów!
    Tylko Premium i Elite mogą odczytywać gierki z Xboxa 1.
    Na nie przerobionej konsoli coś ci wgrał?
     
  7. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jest wersja elite , przerobil mi konsole i mowilem zeby zrobil cos co umozliwi mi gre w gry z xboxa
     
  8. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    jak masz iXtreme to musisz nagrywac gry na plytach DL zeby dzialaly
     
  9. Skrzynek

    Skrzynek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ahhh ... Czyli w takim wypadku trzeba wszystkie gry nagrac jescze raz :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum