1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z Xbox ONE na 360'tkę :)

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Łukasz Kapelan, Grudzień 29, 2012.

  1. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Witam,
    Ostatnio naszła mnie ochota na pogranie w NFSU2 :), na Xboxie oczywiście. Obraz NFSa (oczywiście z pierwszego X'a) mam pobrany no i już wiem, że żeby nagrać tak żeby działał na 360, to trzeba nagrywać na DVD+R DL, i w sumie tyle :unconscious:. Czytałem na googlach, nawet znalazłem kilka stronek i jedna była dosyć konkretna ale było też dużo linków z Rapid Share niestety wygasłych.
    Jeśli ktoś wie jak odpalić NFSa :) to bym był bardzo wdzięczny o jakieś instrukcje :)

    Zielony w temacie nie jestem, także instrukcja nie musi być jak dla opornych :), mam iHasa z Xtreme Burnerem + Win8.

    Z góry dziękuje, Pozdro ! :) :tennis:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    na dzień dobry emulator musisz zainstalowac na dysku wewnętrznym
     
  4. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    On się automatycznie pobierze, jak włożę już Dobrze nagraną gre :) mam do neta podpiętego :)
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
    Chciałem nawet kupić oryginała z X'a pierwszego, ale już nawet na Allegro nie ma :) pozostaje mi tylko nagranie :)
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    heh ja mam ale rozdziałke trzeba zmienic na 480
     
  8. Łukasz Kapelan

    Łukasz Kapelan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Gliwice
  9. XBOX-M4ST3R

    XBOX-M4ST3R Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2009
    Posty:
    833
    Polubienia:
    69
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Ja nie muszę zmieniać rozdziałki. Działa mi na 1080p. Super gierka, przeszedłem już kilka razy:).
     
Wczytywanie...

Poleć forum