1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z Xbox'a 1 potrzebują dysku PROBLEM

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tracer44, Kwiecień 17, 2011.

  1. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    Witam jako dysk do x360 służy mi pendrive 16gb i teraz pytanie bo wkładam gre z xboxa 1 i pisze że potrzebuje twardy dysk a przecież pendrive jest skonfigurowany jako twardy dysk więc wtf ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Dysk twardy a nie pamięć przenośną.!!!!
    Na dysku są pliki potrzebne do odpalenia gier z 1 XbOX'A więc musisz zaopatszeć w dysk bo inaczej nie pograsz.
     
  4. tracer44

    tracer44 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Katowice
    no tak ale ten pendrive jest skonfigurowany jakos dysk twardy i normalnie moge na niego nagrywac gry z x360
     
  5. Daniel1979

    Daniel1979 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2010
    Posty:
    786
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    SCI
    heh , rozumiesz , co pisze Piotrek wyżej?? Czego tam nie zrozumiałeś?? Wiesz co to dysk twardy?? Wiesz gdzie on jest podpięty do trzystasześćdziesiątki?? Do USB?? Wiesz jakie pliki potrzebujesz do uruchomienia gry z X pierwszej generaci?? Masz trzy partycje na pendku , z właściwymi plikami potrzebnymi na drugiej partycji?? (ale i tak Tobie to nic nie da). Nie .... no to nie pograsz. MUSISZ MIEĆ DYSK.
     
Wczytywanie...

Poleć forum