1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z Xbox'a 1

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez bartek25, Październik 6, 2012.

  1. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam. Czy jest możliwość odpalenia gier z Xbox'a 1 przez pendrive'a na nie przerobionym Xbox'ie 360?

    Pozdrawiam

    EDIT. Nie wiem czy wybrałem dobry dział, jeśli nie to prosiłbym o przeniesienie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Odp: Gry z Xbox'a 1

    Nie ma takiej możliwości bez RGH. Do tego potrzebny również dysk twardy.

    Wysyłane z mojego GT-N7000 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dysk twardy mam. A jeśli już będę miał LT 3.0 i nagram na płytkę to pójdzie?
     
  5. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    przylaczam sie do pytania,wczoraj nagralem Fatal Frame niby jest na liscie kompatybilnych gier z x1 ale nie dziala jest komunikat Gra na starszą konsole i ze nie pasuje kod regionu
     
  6. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Gry z Xbox'a 1

    Rgh mieć trzeba przecież dexter napisał już.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
  7. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    No i tak będzie pisać. Na początku w XBOX360 miał kompatybilność wsteczna i można było odpalać normalnie gry z X1, ale z którąś kolejną aktualizacją tą opcje Microsoft wyłączył.

    Teraz aby zagrać w gry z Xbox1 należy zafundować sobie przeróbkę RGH.
     
    2 użytkowników lubi ten post.
  8. harrymason88

    harrymason88 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    437
    Polubienia:
    76
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    BDG
    Ok,ale chyba mozna jakos przerobic zeby byla pod x360 mam san andreas i sh:the room i dzialaja na x360?
     
  9. bartek25

    bartek25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    To jak to jest w końcu, bo widzę że kolega wyżej ma najnowszego dasha 15574 i LT 3.0?

    @harrymason88 - Jak nagrywałeś te gry?
     
  10. kubax360

    kubax360 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    186
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgierz
    a ja mam pytanie, oryginalna gra na xbox 1 plus nieprzerobiona konsola, bedzie działać? czy nie?
     
  11. KaBooM

    KaBooM XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2011
    Posty:
    972
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Odp: Gry z Xbox'a 1

    Nie będą bez Rgh działać.

    Wysyłane z mojego GT-S6500D za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum