1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry z xboxa na xboxa 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez shorty1988, Kwiecień 23, 2010.

  1. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chcę odpalić sobie grę z pierwszego xboxa (max payne). Co jest potrzebne do jej uruchomienia? Wiem że trzeba mieć dysk twardy przy konsoli i gra musi być kompatybilna ze starą konsolą (jest). I co dalej? Mam wersję arcade. Czy po kupnie dysku bede bez problemu mógł odpalić tą grę?
    Konsola jest nie przerobiona, nie podpięta do neta...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Potrzebujesz dysk i dashboard co najmniej w wersji 8955.
     
  4. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak sprawdzić jaką mam wersję dashboardu??
    Słyszałem że potrzebny jest niby emulator do odpalenia.

    @podajcie link do emulatora potrzebnego do odpalenia gier z pierwszego xboxa na xboxie 360. Szukałem ale nie mogę znaleść
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach konsoli możesz sprawdzić. Od dasha 8955 emulator jest już w dashboardzie.
     
  6. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Patrzyłem: mam wersję 8955.
    Skoro mam emulator w dashu to czemu do uruchomienia gry jest potzrebny dysk?? Mam xboxa arcade...
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  8. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To wystarczy żebym dokupił dysk (np 20gb) i już mogę zagrać w gry z pierwszego xboxa? Nie muszę niczego instalować?
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tego szukałem bo gdy chciałem zainstalować emulator pisało mi że jest :)
     
  11. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra a teraz z innej beczki:
    kupuję dysk twardy od kumpla 60gb-popsuła mu się konsola i na dysku są jakieś dane. Czy wkładając go do mojej konsoli wszystko będzię OK ? czy coś może nie pasować...
     
  12. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Będzie działać normalnie.
     
  13. czesiofan

    czesiofan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Mam takie pytanie
    Czy Max Payne 2 rel Emaborsa będzie bezpieczny na iX LT?
    Pzdr
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    545
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zadna gra z x1 nie jest bezpieczna. Ale przeciez i tak nie pograsz na niej na live. Wystarczy odlaczyc sie od sieci.
     
  15. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    A te gry na Xbox'a pierwszej generacji można nagrywać na normalnych płytach DVD (nie DL)? 360-tka normalnie to odtworzy?
     
  16. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A powiedzcie mi jak wygląda sprawa z punktami? czy w pierwszym xboxie były osiągnięcia ?
    -=DEXTER=- dlaczego żadna z gier na xboxa nie jest bezpieczna? O co kaman?
    Chcę pograć w Max Payne'a jedynkę (oryginała) i będę miał kłopoty z konsolą? Bo nie rozumiem?
     

Wczytywanie...

Poleć forum