1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry z xboxa na xboxa 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez shorty1988, Kwiecień 23, 2010.

  1. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Chcę odpalić sobie grę z pierwszego xboxa (max payne). Co jest potrzebne do jej uruchomienia? Wiem że trzeba mieć dysk twardy przy konsoli i gra musi być kompatybilna ze starą konsolą (jest). I co dalej? Mam wersję arcade. Czy po kupnie dysku bede bez problemu mógł odpalić tą grę?
    Konsola jest nie przerobiona, nie podpięta do neta...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    Potrzebujesz dysk i dashboard co najmniej w wersji 8955.
     
  4. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A jak sprawdzić jaką mam wersję dashboardu??
    Słyszałem że potrzebny jest niby emulator do odpalenia.

    @podajcie link do emulatora potrzebnego do odpalenia gier z pierwszego xboxa na xboxie 360. Szukałem ale nie mogę znaleść
     
  5. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
    W ustawieniach konsoli możesz sprawdzić. Od dasha 8955 emulator jest już w dashboardzie.
     
  6. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Patrzyłem: mam wersję 8955.
    Skoro mam emulator w dashu to czemu do uruchomienia gry jest potzrebny dysk?? Mam xboxa arcade...
     
  7. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  8. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    To wystarczy żebym dokupił dysk (np 20gb) i już mogę zagrać w gry z pierwszego xboxa? Nie muszę niczego instalować?
     
  9. mataman

    mataman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    736
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Warszawa
  10. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Tego szukałem bo gdy chciałem zainstalować emulator pisało mi że jest :)
     
  11. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    dobra a teraz z innej beczki:
    kupuję dysk twardy od kumpla 60gb-popsuła mu się konsola i na dysku są jakieś dane. Czy wkładając go do mojej konsoli wszystko będzię OK ? czy coś może nie pasować...
     
  12. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Będzie działać normalnie.
     
  13. czesiofan

    czesiofan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 5, 2008
    Posty:
    75
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Katowice
    Mam takie pytanie
    Czy Max Payne 2 rel Emaborsa będzie bezpieczny na iX LT?
    Pzdr
     
  14. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    zadna gra z x1 nie jest bezpieczna. Ale przeciez i tak nie pograsz na niej na live. Wystarczy odlaczyc sie od sieci.
     
  15. Litwin95

    Litwin95 Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    315
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Radzyń Podlaski
    A te gry na Xbox'a pierwszej generacji można nagrywać na normalnych płytach DVD (nie DL)? 360-tka normalnie to odtworzy?
     
  16. shorty1988

    shorty1988 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A powiedzcie mi jak wygląda sprawa z punktami? czy w pierwszym xboxie były osiągnięcia ?
    -=DEXTER=- dlaczego żadna z gier na xboxa nie jest bezpieczna? O co kaman?
    Chcę pograć w Max Payne'a jedynkę (oryginała) i będę miał kłopoty z konsolą? Bo nie rozumiem?
     
Wczytywanie...

Poleć forum