1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry z xgd3 nie działają

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Border, Czerwiec 15, 2013.

  1. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Wlasnie podlaczylem xboxa pod neta zalogowalem sie na livie i chce odpalic sobie ac revelations a tu bum, plyta nie jest obslugiwana. I tak jest z kazda gra z xgd3 :/ mam lt 2.0 dash najnowszy, czyscilam cache, nie pomoglo prosze pomocy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    A nie wyskoczyła ci aktualizacja?
     
  4. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nic mi się nie aktualizowalo
     
  5. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Gry nagrywane z pomocą iHASA?

    Najlepszym rozwiązaniem na Twój problem będzie wgranie LT3.0 do napędu Twojej konsoli oraz nagranie gier jeszcze raz ( za pomocą iHASA ), tak by były dostosowane pod LT3.0
     
  6. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Zawsze najlepszym rozwiązaniem jest aktualizacja LT i kupienie ihasa
     
  7. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Matko Boska już wolę xboxa sprzedać niż ładować w tego starego xenona kolejne 6 dych za wgranie lt 3.0 i ihasa do kompa za kolejne 6 ducha czy nawet 8.
     
  8. yago13

    yago13 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    246
    Polubienia:
    33
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Polska
    Wcale nie tylko rgh jakieś lt to lipa 3 lata mialem lt i zawsze kasa na płytki nagrywanie dziala nie działa a jak załadowałem rgh to konsola odżyła wszystko dziala z dysku gry arcade dlc skiny miodzio goraco polecam

    wysłane z C64
     
  9. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A rgh można jakoś samemu zrobić a jak nie to ile trzeba by zapłacić za zrobienie rgh?
     
  10. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Na xenonie rgh nie zrobisz:(
     
  11. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jprdl –.– to ten xbox teraz nadaje się w sumie na śmietnik bo nie mam zamiaru ładować znów 6 dych w przerobione...
     
  12. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Sprzedaj go i kup inny najlepiej Jasper z wgranym lt 3.0 albo RGH i po kłopocie
     
  13. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    no, sprzedam go za 2 stowki moze jak on ma jeszcze naped zryty bo czasem sie nie wysuwa..
     
  14. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    Ale nie wysuwa się jak jest płyta wsadzona czy bez płyty?
     
  15. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    jak jest plyta to sie wysuwa wlasnie jak nie ma plyty to ani drgnie ;/
     
  16. kobek66

    kobek66 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2012
    Posty:
    75
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    JG
    To nie wina napędu tylko gościa który ci robił przeróbke, gdy nie ma płyty tacka o coś zaczepia i się nie wysuwa, dlatego musisz mieć cały czas płytę w środku
     
  17. Border

    Border Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2011
    Posty:
    329
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    A ja czytałem że to może być tak gumka która wysuwa napęd czy cos takiego
     
Wczytywanie...

Poleć forum