1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z xgd3 nie odpalają się

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez klos787, Grudzień 5, 2011.

  1. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, otóż problem polega na tym, że gry wypalone przez Clonecd 5.3.1.4 oraz przez najnowszy imageburn, nie chcą się odpalić. Próbowałem na dwóch nagrywarkach. Oczywiście nagrywałem zgodnie z poradnikami. Po wsadzeniu płyty do napędu mieli tą płytę, a następnie wyskakuje napis ZAGRAJ W GRĘ i nic po za tym, bez obrazka. Dodam, że gry (AC:R i Skyrim) wypalałem na płytki platinum i verbatim.
    Xboxa mam od nowości i nigdy nie był podłączany do live'a. Wczoraj wgrałem lt+ 2.0, tzn najpierw wgrałem oryginalny fw, następnie najnowszy dash 604, a dopiero na końcu lt+ 2.0. Gry starsze, takie jak fifa 11 odpalają się beż problemu.
    Co może być nie tak? Może to być ta cicha aktualizacja? Dodam też, że wgrałem title update przez horizon do AC:R i dalej nic.

    Proszę bardzo o pomoc, czytam i czytam i dalej nic:)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    jaki masz naped?? ja mam np tek niewiem czemu ze niektore xgd3 chodza nie ktore nie przerobie na lt3.0 i zobacze:D
     
  4. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
  6. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A może to przez nagrywarkę?? Nagrywam przez TSSTcorp cd cvdw ts-l633l lub przez sony optiarc ad-7580s.
     
  7. RuNNer

    RuNNer Banned

    Dołączył:
    Grudzień 3, 2011
    Posty:
    107
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Kraków
    Na jakich plytach wypalasz?

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  8. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na platinum i na verbatim.
     
  9. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Burner Max? Sprobuj jakas kopie 1:1.
     
  10. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zamówiłem właśnie nagrywarkę Liteona, Jak przyjdzie to wypale i sprawdzę czy to pomoże.
     
  11. klos787

    klos787 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 7, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Problem rozwiązany, po nagraniu na liteonie z lt max wszystko działa bez problemu. Więc to była wina nagrywarek.
     
Wczytywanie...

Poleć forum