1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z zabezpieczeniem civ

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez marcin1408, Listopad 4, 2011.

  1. marcin1408

    marcin1408 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Czy w jakiejkolwiek innej grze niż Forza 4 zdarzyło się komuś aby wyskocz mu komunikat o nielegalnej kopi (czyli tzw. CIV), bo zastanawiam się czy dla jednej gry jest sens kupować nagrywarkę. Proszę o odpowiedzi.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mikul1991

    mikul1991 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2010
    Posty:
    270
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
  4. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Właśnie nad tym samym się zastanawiam, a dodam, że nie wszyscy w FM4 mieli ten błąd.
     
  5. Michalek1

    Michalek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Rzeszów
    mikul a grales w forze ze ci w gow wyskoczyl?
     
  6. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Ja grałem w większość gier XGD3 i nigdy żadnego błędu nie miałem.
    Nie grałem w Forzę.
     
  7. Michalek1

    Michalek1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 7, 2011
    Posty:
    28
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Rzeszów
    @up
    a masz normalną nagrywarkę czy liteona z burner max od c4e ? nagrywasz na verbatimach czy innych płytach?
     
  8. porschak240

    porschak240 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2009
    Posty:
    115
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zawiercie
    Zwykła nagrywarka, wypalam na tanich Esperanzach - wszystko świetnie chodzi, płyty są wytrzymałe.
     
  9. albinos

    albinos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 24, 2009
    Posty:
    193
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    wywaliło raz na ace combat i cod: mw 3, na forzie ani razu
     
  10. Coud95

    Coud95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    83
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ja mam zwykłą nagrywarkę (jakiś samsung) nagrywam gry xgd3 na emteci i wszystko działa świetnie :)
    PS. W forze 4 jeszcze nie grałem
     
  11. josif71

    josif71 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 28, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    katowice
    grałem gears of war 3 skończyłem i nigdy mi nie przerwało ,,w FM4 nie grałem
     
  12. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Dark Souls / Gears Of War 3 / Driver SF - grałem we wszystkie, żadnego błędu nie uświadczyłem. Nagrywarka ATAPI na Verbatimkach. W FM4 nie grałem.
     
  13. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Przy graniu w GOW3 tzn jak włożyłem gre i zaczęła się uruchamiać to wyskoczył komunikat błąd autoryzacji dysku ale po ponownym włożeniu i odpaleniu wszystko gra i jak do tej pory błędów nie ma.
     
  14. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Ja grałem w : sonic generations , driver, GOW3 ,RAGE , goldeneye reloaded , batman - wypalonych na zwykłej nagrywarce OPTIARC na verbatimach i wszystko chodzi bezbłędnie , a Forze mam od gościa spaloną na verbach nagrywarką IHAS z CFW od c4e i również zero błędów . Pozdr !
     
  15. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czy nowy lord of the rings ma CIV ?
     
  16. gprzesniak

    gprzesniak Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 14, 2011
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  17. sebol12

    sebol12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 14, 2008
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Planeta Ziemia
    W gearsach ani w innych grach (XGD3)nie miałem problemu, natomiast po pierwszym odpaleniu forzy wyskoczył mi błąd, gdy przeglądałem dostępne samochody w grze. Zaznaczam jednak, że nastąpiło to po około 10 min. spędzonych w menusach, a nie podczas samych wyścigów.
     
  18. x.Kac

    x.Kac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 8, 2013
    Posty:
    50
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Tczew
    czy Black ops 2 ma CIV ? .
     
  19. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3704
    Polubienia:
    1111
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie ma.


    Pisane na SGS+ w tapatalk 4.
     
Wczytywanie...

Poleć forum