1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry z zabezpieczeniem

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez bartox321, Kwiecień 19, 2011.

  1. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, dawno nie grałem na xboxie i wyczytałem ze teraz sa jakies zabezpieczenia
    Mam liteona 1.1?
    Chodzily mi gry z wszystkimi wave (nie sprawdzalem nfs hot pursit, brotherhooda itp) <-- te nie beda chodzic bo mialem przerabianego zanim one wyszly
    I teraz tu moje pytanie które gry maja te zabezpieczenia bo nie wiem czego nie nagrywac
    @edit
    aa i jeszcze nagralem sniper ghost warrior i zacina mi sie cala konsola w którejs tam misji jak detonuje c4 myslicie ze to wina nagrania czy pliku?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mlkgmk

    mlkgmk Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 24, 2010
    Posty:
    699
    Polubienia:
    56
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    NFS:HP, AC:B, FABLE 3, HALO REACH, COD BLACK OPS, COD MW2. Jesli chodzi o zacinanie to z reguły jest to zle nagrana gra, a sprawdzałeś plik abgxem?
     
  4. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    COD MW2 nie ma tego zabezpieczenia bo jest to stara gra mam ja nagrana i mi dziala ;D, a crysis 2 bd dzialac?
     
  5. bgszef

    bgszef Banned

    Dołączył:
    Marzec 12, 2010
    Posty:
    715
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Cie znam skarbie?
    Sie tak nie ciesz. Zrobisz aktualizacje i koniec :)
     
  6. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    jak wgrasz aktualizacje z crysisa lub mortala to już mw 2 ci tez nie bedzie działać...wtedy tylko lt+...czyli taka nowa przeróbka.....radzę robić i wziąć klucz od tego kto ci bedzie robił....bo zaraz bedzie nowy dash a on kasuje przeróbke.....
     
  7. bartox321

    bartox321 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jeszcze jedno pytanko ;d
    co da mi ta aktualizacja? mam ja robic i nie grac w cod mw2 czy nie oplaca sie? ;p
    aa i jak jeszcze mogli byscie wymienic jakies fajne nowe tytuły które beda smigac na mojim flashu i sa bez tego ap (najlepiej sciganki, strzelanki )
     
  8. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    przecież podali ci tytuły które ci nie pojda po aktualizacji

    NFS:HP, AC:B, FABLE 3, HALO REACH, COD BLACK OPS, COD MW2.......reszta bedzie dzialac
     
  9. cieniasik

    cieniasik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    !opeael2 jak to kasuje przeróbkę?
     
  10. lukidambix

    lukidambix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2010
    Posty:
    156
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Hej, mam szybkie pyrtanie i musze miec szybka odpowiedz ! mam Shift 2 i jak wlaczam to musze zaaktualizowac dash, ok zaaktualizuje i juz nie pogram w gta 4, cod:bo [wszystkie gry bez ap 2.5] a jak wyjdzie lt 2.0 to bedzie mozna juz grac ? czy jak wgram lt 2.0 to gry bez ap 2.5 beda dzialac ?
     
  11. ariel111c

    ariel111c Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2008
    Posty:
    301
    Polubienia:
    17
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie pograsz już tylko w te 6 tytułów wymienionych wyżej GTA pójdzie tak jaK WCZEŚNIEJ COD BO już nie :/
     
  12. JaCyNa

    JaCyNa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2010
    Posty:
    160
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakÓw
    czyli po tym nowym dashu dalej bedą chodzić gry, na lt+ patchowane do grania przez neta, a starsze tytuły trzeba będzie patchowac?
     
  13. xboxfan^^

    xboxfan^^ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    przyłączam sie do pytania co z starszymi grami...?
     
  14. opeael2

    opeael2 Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2010
    Posty:
    6154
    Polubienia:
    390
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Nidzica
    nieoficjalnie się mowi że wszystkie gry bedą musialy mieć ap
    ale poczekajcie na oficjalne info
     
  15. xboxfan^^

    xboxfan^^ Banned

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    mi sie cos wierzyc nie chce zeby do wszystkich dodali a reflash napedu to pewnie tylko po to zeby naped mogl obslugiwac to xgd3 a ap dodadza pewnie do najwiekszych sieciówek i na tym sie skonczy :)
     
  16. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Witam, czyli jak mam LT+, wgram Mortala lub Crysisa 2 (mam wersję PL) to będę musiał coś później zmieniać? Czy będę mógł grać w COD BO, AC:B i inne gry z AP25?
     
  17. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    przecież nowy dash już jest 2.0.13146.0 na LIVE! masa jest pytań na ten temat ale odpowiedzi brak wiec daje odpowiedz nowy dash dodaje nowe Challenge tak że gry z AP25 (narazie to TYLKO Fable 3, NFS:HP, Assasin Creed Brotherhood, COD.MW2, COD BO, Halo Reach i tyle) nie bedą smigać reszta działa. A najważneijsza zmiana to wprowadzenie nowego formatu zapisu gier Xd3 czy jakoś tak w tym celu napęd X360 zostaje sflashowany (kasuje przeróbkę) aby dodać obsługę ww formatu. Przez to można zasłyszeć info że po aktualizacji gry i te nowe jak i stare nie działają ale wystarczy znowu wgrać LT+ i hulaj dusza graj ile wlezie (poza grami z ap25 wymienione w poście).
    Dokładne info i co ten dash wprowadza Xbox 360 system software - Wikipedia, the free encyclopedia
    PS. Wszystkie gry do crysis2 i nowsze narazie wymagają dasha 625 który dodaje ap do Halo Reach COD MW2 i COD BO. Chcesz grac nie aktualizuj konsoli przez Live(a już napewno jak niemasz klucza napędu X360 na płycie)!!! A jesli na dniach zaktualizowałeś to przerób od nowa (jeśli masz klucz jak nie to musisz czekać a nowe LT 2.0)!!

    Icek Mortal to dash 625 wiec tak a jak masz LT+to bedziesz dalej grał tylko musisz zgrać te gry dysk dodać patcha (tylko do CODBO i COD mw2 i Halo reach bo one w tym dashu dostały ap) poprez abgx360 ustawionego na Level 3 i nagrać na płytke i grać:p
     
  18. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Dzięki. W końcu tak na prawdę ktoś w miarę usystematyzowany sposób opisał cały ten problem z dashami 625 i tym najnowszym kasującym przeróbkę. Zupełną nowością/zaskoczeniem jest dla mnie info, , że na tym najnowszym dashu 13146 nie będzie można zagrać w ogóle w gry z AP25!!! Nawet po ponownym wgraniu lt+? Chodzi o granie offline? Z góry dzięki.
    Mam jeszcze prośbę o info, gdzie w sieci mogę znaleźć tego dasha 625.
     
  19. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    dash 625 masz na płycie z crysisa 2 ja robiłem aktualke z niej i wszystko jest ok na stronie M$ juz jest nowy dash wiec unikaj jak ognia!!!. Co do gier z Ap to nowy dash dodaje nowe chalenge czyli nowe sposoby wykrycia przeróbki i Lt+ przestaje byc już nie wykrywalne.
     
  20. Icek10

    Icek10 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ok. Masz na myśli Crysisa 2 w wersji PL (od Szopy) czy jest to bez znaczenia?
     
  21. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    powiem Ci jak gra nie miała majstrowane przy wave to i PL bedzie (taka ja miałem ale niewiem czy od Szopy) ale jak zmieniasz wave to uszkadzasz plik z aktualizacja i masz lipkę (zawsze możesz wyciągnąć foldes system update z pliku iso przed zmiana wave). Niemusi byc Crysis2 bo i mortal ma tego uppa ale jak Ci pszę zmieniasz wave to nie zaktualizujesz i musisz prosic może ktoś ma gdzies tego uppa i CI podeśle linka.
    Dla pewności próbuj z C2:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum