1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry ze starego xboxa na xboxie 360 arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Wolf-man7, Sierpień 14, 2009.

  1. Wolf-man7

    Wolf-man7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam

    Planuje kupić sobie przerobionego xboxa 360, mam pewien problem gdyż chciałbym na xboxie 360 także pograć sobie w gry ze starsze xboxa, jednak nie wiem czy na xaboxie 360 arcade da się je odpalić z płyty, chodzi o kopie zapasowe. Moje pytanie brzmi, Czy da się jakoś odpalić gry ze starego xboxa na xboxie 360 Arcade ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AnarchyMen

    AnarchyMen Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2008
    Posty:
    509
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Grudziądz
    Gry z xboxa odpalisz jedynie z dyskiem na którym masz emulator gier z xboxa 1 :)
     
  4. xboxik

    xboxik Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2009
    Posty:
    244
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Niestety musisz miec dysk twardy, albo dokupic go (na allegro najtaniej) albo kupic wersje Premium lub Elite (lepiej dokupic dysk :))
     
  5. MixMachine

    MixMachine Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 1, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    KnO
    no dałbyś radę. ale dysk musisz dokupić, bo bez dysku nie pograsz ;)
     
  6. Wolf-man7

    Wolf-man7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Szkoda, a mogę mieć dysk który podłącze do konsoli za pomocą kabla, to znaczy nie zamontowany do konsoli.
     
  7. WADE

    WADE Banned

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    5
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pe Do En
    ja takiego nie widzialem, moze lepiej dolozyc do wersji z dyskiem skoro masz zamiar grac w gry z xboxa
     
  8. Raps

    Raps Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    345
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    Wiem do czego zmierzasz, ale nie, nie mozesz. Musisz dokupic dysk do Xboxa i tyle.
     
  9. Wolf-man7

    Wolf-man7 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 14, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok dzięki za pomoc, w takim razie poszukam wersji Premium
     
Wczytywanie...

Poleć forum