1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gry

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Cyniek, Listopad 30, 2009.

  1. Cyniek

    Cyniek Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siema mam Xboxa ,ale ostatni raz używałem go w tamtym roku i pamiętam ,że mam ixtreme 1.4 .Teraz mam więcej czasu i zamierzam znowu poszaleć trochęna konsoli lecz wiem iz pojawił się nowy Ixtreme i nie mogę grać mam już prawięśćiągniete trzy gry :
    Fight Night Round 4
    Tekken 6
    Call of duty przy grze jest napisane
    Nie zamierzam siębawić w jakieśpatchowanie itd. chcem w tym tygodniu wgrać tego ixtreme ,ale nie wiem czy nagrywać tak jak przy ixtreme 1.4 bo czytałem coś o jakiśpatcherach activate iso i proszę o pomoc bo nie chcem stracić płytek (nie są takie tanie )
    Dzię ki za pomoc !!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Musisz przerobić do np. i Xtreme 1.6 . Wtedy nie msuisz patchować.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Ale i tak musi używać activate.iso

    @AUTOR:

    jaki masz napęd?
     
  5. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Nawet jeśli się ma ixtreme 1.6 trzeba używać activate.iso?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Do gier z wave4 tak! ehh zacznij szukać wreszcie bo widzę, że podajesz dużo błędnych info
     
  7. paysker

    paysker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szwecja
    gry z wave 4 i 5 przy ixtreme 1.6 musisz patchować na wave 3, wave 4 działa chyba na ixtreme 1.61
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Będzie działał ale dla liteona nie ma iX 1.61

    Na dniach ma się pojawić iX LT więc lepiej poczekać
     

Poleć forum