1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez minion, Styczeń 20, 2010.

  1. minion

    minion Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    witam mam pytanie czy na 360 beda smigac gry ze starszego xboxa ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomcies

    tomcies Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    39
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bedą.
    Powinieneś mieć stosowny emulator na dysku twardym.
     
  4. SoTTeR

    SoTTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 9, 2009
    Posty:
    99
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bytom
    Tak ale nie wszystkie
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    I musza to być orginaly. A jak chcesz na piratach to musisz nagrać na płycie dl.
     
  6. damcio

    damcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    gta sa by chodzilo?
     
  7. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    beda musisz je emuluowac
     
  8. damcio

    damcio Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 9, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Żary
    sorry ze jestem taki zielony ale jak mozesz powiedziec jak to bede bardzo wdzieczny
     
  9. marcinsky230

    marcinsky230 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2009
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    emulator musisz wgrac. A jak nie potrafisz to do jakiegos specjalisty
    aha i prawdopodobnie i tak wszystkich gier nie uruchomisz
     
  10. RUCHmada

    RUCHmada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie wszystkie ale duzo np gta sa lub nfsmw palnie ale nfsmw wyszedl tez na 360 ;] starczy ze emulator nagrasz na plyte
     

Poleć forum