1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gry

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mati9816, Marzec 30, 2012.

  1. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    zadalem juz to pytanie w poprzednim poscie ale teraz kupilem iHasa i nagralem gre dark souls i poo wlozeniu plyty do xboxa wyswietla sie ze plyta jest nie obslugiwana co mam zrobic?
    pls nie odsylajcie mnie nigdzie potrzebuje szybkiej pomocy
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Seban_ZA

    Seban_ZA Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 8, 2010
    Posty:
    453
    Polubienia:
    54
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    TRN/BDG
    jaki masz flash w xboxie? czy przepuszczałeś obraz przez abgx'a?
     
  4. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    flash nie wiem patrzylem abgxa to zadna gra nie przechodzo ktora ma 8,13 bo mam takie trzy
     
  5. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    gra instaluje sie normalnie tylko nie chce dzilac
     
  6. Witcher93

    Witcher93 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 22, 2012
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Za górami za lasami
    Musisz mieć lt+3.0 aby grać w nowe gry..
     
  7. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    Innymi słowy masz flash'a LT3.0 i nagrywarkę iHas (mam nadzieję że też jest przerobiona?) podaj jeszcze tylko jaką wersję dash'a masz i w jakiej wersji masz abgx'a.
     
  9. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ihasa nie mam przerobionegoa abgxa 1.02
     
  10. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sory nei znam sie az tak dobrze dopiero zaczynam i nwm co to dash
     
  11. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    1. nie pisz posta pod postem -używaj edytuj
    2. postaraj się trafiać w literki jak piszesz
    3. jak nie masz przerobionej nagrywarki to niestety nic nie zdziałasz - najpierw ją przerób a potem nagrywaj płyty
    4. dash'a masz podanego jak wejdziesz w ustawienia / system / ustawienia konsoli / dane systemowe powinno być coś takiego jak 2.0.14.699.0 (albo inne i to jest właśnie wersja dash'a)
    5. poprawna wersja abxg'a pojawia się w okienku jak już odpalisz weryfikację a nie ta z help/about
     
  12. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok to przerobie ihasa i wtedy pogadamy :DD
     
  13. yankesmm

    yankesmm Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    No to powodzenia :)
     
  14. mati9816

    mati9816 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 26, 2012
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dobra przerobilem ihasa abgx to 1.02 tylko najwazniejsze moje pytanie: czemu na abgx kiedy wciskam launch pisze iso isn't recognized... i takk jest tylko w przypadku gier ktore maja 7,29 gb lub 8,13 a konkretnie dark souls kingdom of amalur i fitness evolve 2012
     
  15. Rafau666

    Rafau666 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2010
    Posty:
    3497
    Polubienia:
    465
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Stary Sacz
    Pobierz 1.0.6
     

Poleć forum