1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gt610

Temat na forum 'PC' rozpoczęty przez macie5kk, Grudzień 16, 2012.

  1. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Siema.
    Chce kupić komputer,ale nie wiem jaką karte graficzną. komputer ma razem wynieść do 900zł
    Ten komputer ma nie być do gier,mam konsole ale chciałbym w jakieś te gry zagrać np Guild Wars 2.
    Zastanawiam się na GT610,co wy na to?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. rufus282

    rufus282 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2009
    Posty:
    349
    Polubienia:
    63
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zza miedzy.
    Odp: Gt610

    Gt610 to się nadaje ale do pasjansa musisz kupić minimum radka 7770.

    Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
     
  4. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Jak wyżej ewentualnie pomyśleć o jakimś GTX460 albo Radeonie 6850 żeby móc pograć w przyzwoitej rozdzielczości, jakości oraz dobrym framerate'cie. Inna sprawa jaki tam będziesz procesor?
     
    1 osoba to lubi.
  5. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    procesor : AMD Athlon II X4 641 4x2.80GHz
     
  6. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    A powiedz mi jeszcze, co dokładnie masz kupić za to 900 zł, to znaczy jakie podzespoły?
     
  7. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Procesor : AMD Athlon II X4 641 4x2.80GHz
    Płyta Głowna : MSI A55M-P33 AMD A55 Socket FM1
    Ram : GOODRAM DDRAM DDR3 8192MB 8GB 1600MHz
     
  8. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
  9. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Potrzeba Ci tyle ramu? Poza tym czestotliwosc 1333Mhz powinna spokojnie starczyc, roznicy praktycznie nie odczujesz. Zostanie wiecej kasy na grafike.


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  10. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    Dlatego dałem mu propozycję z allegro z 4GB RAM 1333 Mhz, do tego procka będzie idealne.
     
  11. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Aj, nie zwrocilem uwagi. W takim razie propozycja Hextora jest w porzadku. Ciezko bedzie cos lepszego wybrac na tej platformie.


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  12. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Znalazłem coś takiego.
    Procesor : Intel Celeron G550 BOX
    Płyta Główna : MSI B75MA-E33
    Karta Graficzna : Vertex3D HD 4850 GDDR5
    Ram : GoodRam 4GB 1333 MHz
    Dysk : Seagate Barracuda 7200.12 500GB
    Zasilacz i napęd mam.

    I takie jedno pytanko.
    Mam starą obudowe,a kupuje komputer na części nie chce gotowców, musze kupić nową obudowę czy stara też może być obudowa jest z 2005r?
     
  13. wolak

    wolak Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2011
    Posty:
    98
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Odp: Gt610

    Stara tez bedzie dobra


    Wysyłane z mojego T-Mobile myTouch 3G za pomocą Tapatalk 2
     
  14. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Jaka moc ma ten twoj zasilacz? Jakiejs porzadnej firmy?


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  15. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    400w.
    a firmy to nie wiem.
     
  16. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Zasilacze nieznanego pochodzenia, sa zagrozeniem dla calego komputera, dostales go pewnie razem z obudowa, co nie swiadczy najlepiej. Proponowalbym wymiane na jakis sprawdzony i solidny model. Mozna tez pomyslec o wiekszej mocy, gdybys chcial rozbudowac zestaw w przyszlosci.


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
  17. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    nie,nie.
    W sierpniu był wymieniany zasilacz.
     
  18. Hextor

    Hextor V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    4297
    Polubienia:
    144
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Warszawa
    To sprawdź proszę naklejkę na obudowie zasilacza. Nazwa firmy i model są niezwykle ważne. Nie chcemy żeby Ci się nowy komputer szybko spalił :p
     
  19. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Hedy 400w.
    Mam go 4 miesiące i chodzi bez zarzutów.
     
  20. druteron

    druteron Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    236
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Otwock
    Problem ze sprzedawcami jest od zawsze taki sam, powiedza wszystko by wcisnac kit i zarobic na nim. Twoj zasilacz wcale nie jest taki dobry, jak sie spodziewasz. Zapoznaj sie z tym artykulem, zwroc tez uwage na to, iz twoj model znajduje sie na czarnej liscie.

    Kod:
    http://forum.programosy.pl/czarna-lista-zasilaczy-czyli-jaki-zasilacz-kupic-vp957428.html
    Najprosciej mowiac, zalecalbym zmiane zasilacza.


    Sent from my iPhone 3GS using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  21. macie5kk

    macie5kk Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 12, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Ok. A co myślicie o komputerze? :
    Procesor : Intel Celeron G550 BOX
    Płyta Główna : MSI B75MA-E33
    Karta Graficzna : Vertex3D HD 4850 GDDR5
    Ram : GoodRam 4GB 1333 MHz

    http://www.purepc.pl/zestawy_komput...e_na_grudzien_2012_poradnik_zakupowy?page=0,2
     

Poleć forum