1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 --> 13 save

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez CongruentAce, Listopad 21, 2009.

  1. CongruentAce

    CongruentAce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Targ
    Witam. Mam problem otóż gdy w GTA 4 jak ide spać to nie widzę save'u (sevu?) nr 13 a właśnie ten save wybrałem jako główny, tzn. na tym mi automatycznie zapisuje Czy jest możliwość bym zmienił save "główny" np. na nr 12? Albo by ten save 13 mi się pojawił? Nie jest to jakaś wielka przeszkoda, ale potrafi zdezorientować, który save to ten poprawny (ostatni).
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dodop

    Dodop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    albo zle zrozumialem albo sam sobie narobiles problemu , bo ja np zamiast zajmowac wszystkie miejsca zastepuje poprzedni obecnym i nie ma problemu
     
  4. DaWoXxX

    DaWoXxX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Cieszyn
    lol go niewidać jak idzesz spać w GTA bo automatyczny po każdej misji zapisuje
     
  5. Dodop

    Dodop Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    28
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wrocław
    albo ja aalbo ty albo oboje zle zrozumielismy pytanie :D
     
  6. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Ja zrozumiałem że mu się zapisuje na 13 slocie i on go nie widzie jak idzie spać. Co do zmiany to hmm usuń wcześniejsze np 1 save na 1 slocie to może ci będzie się nadpisywać na 1 jak nie to pokombinuj np. zapisz 2 razy.
     
  7. lXBOXl360l

    lXBOXl360l Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 20, 2009
    Posty:
    106
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Normalnie jest 12 miejsc do zapisania i 1 na autozapis, nie możesz zapisać na autozapisie idąc spać.Jak idziesz spać to tylko możesz zapisać na 12 pierwszych portach.
    Wczytać możesz 13 savów nawet ten autozapis.

    Teraz gdy doszły 2 dodatki to wszystkie 3 częśći dzielą sobie te 12 portów, każda część ma też swój port do autozapisu czyli:
    12 portów + 3 do autozapisu dla:
    -GTA IV
    -TBoGT
    -TLaD

    Jeszcze jakieś pytania nt. GTA?
     
  8. CongruentAce

    CongruentAce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Targ
    A jak mogę usunąć niektóre z save'ów? Ogolnie dzięki, bo nawet nie wiedziałem że 13 jest do autozapisu :D
     
  9. kj5

    kj5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 1, 2009
    Posty:
    1435
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Przez ustawienie dysku.pamieci w Ustawieniach konsoli.
     
  10. CongruentAce

    CongruentAce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Targ
  11. abbazabba

    abbazabba Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 1, 2010
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja muszę odświeżyć temat, gdyż też mam pewien problem z save w GTA 4.
    Otóż. fajnie że robi się autosave, tylko nie wiem jak z niego korzystać. Dodam, że gra mnie podczas odczytów i czasami zapisów pyta gdzie zapisywać save i wskazuję że dysk twardy xboxa (da się gdzie indziej?)
    Po każdej misji musze zasuwać do domu żeby się wyspać bo inaczej nie mam pewności, że po ponownym uruchomieniu konsoli zagram tam gdzie skończyłem.
    Najdziwniejsze jest to, że jak rozpoczynam grę to za każdym razem wczytuje mi save z początku gry. Nie rozumiem dlaczego gra nie wrzuca przy włąc zeniu ostatniej aktualnej pozycji?
    Nadmienię, że podobnie było w Mass Effect 2,gdzie jest przycisk WZNÓW w Menu, ale po wznowieniu kierował mnie do starej misji,którą już dawno przeszedłem.
    Może ja coś źle ustawiam? Co jest nie tak?
    Pomóżcie proszę.
     
Wczytywanie...

Poleć forum