1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 4 DLC i multiplayer

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez xxroboxx, Listopad 17, 2009.

  1. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czesc mam takie dosc głupie pytanie ale dlaczego jak gram na xbox w ogóle nie ma ludzi na multiplayer nie mam zadnych do wyboru serwerów jak mam wejsc cos musze przejsc bo teraz kupiłem te nowa gre z dodatkami i nie wierze zeby nikt nie grał...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Sprawdź połączenie z internetem, czy dobrze połączyłeś kabel z neta do xboxa, chyba że masz chwilową awerię internetu ;>
     
  4. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie nie mam awari zadnej internet działa czasami zdaza sie 1 do 2 lub wiecej osób na serwie ale mozesz mi wyjasnic jak dokładnie połaczyc sie z multiplayerem??

    PS: Mam testowego golda bo tydzien temu kupiłem xbox
     
  5. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Moze ktos odpisac zalezy mi !!!
     
  6. marianlyl

    marianlyl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gryfice
    W zwykłym GTA IV do multi wchodziło się porzez telefon komórkowy ( bodajże dolny przycisk D-pada) tam powinieneś miec takie coś jak multiplayer.
     
  7. CongruentAce

    CongruentAce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Targ
    A jak wchodzisz do multiplayera? Multiplayer --> Ranked (głownie o to chodzi ;)) --> i np. deathmatch. Na ranked po prostu zazwyczaj gra więcej osób.
    PS: Sprawdź czy nie masz ustawionych różnego rodzaju zablokowań np. w panelu rodzica, jeśli takowy masz
     
  8. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie oto mi chodzi chodziło. Chce wejsc na multi ale jaki tryb i w ogóle powiedziec jak to jest.
     
  9. CongruentAce

    CongruentAce Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2009
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Nowy Targ
    ?? Nie za bardzo rozumiem... W singleplayerze otwierasz telefon klikasz multi, wybierasz ranked, klikasz np. na deathmatch i tyle *** A jak co to sprawdź ten najnowszy dodatek albo zwykłe gta 4 na trybie race (chyba najbardziej popularny), jestem w tej chwili i sporo osób gra. Na wielu trybach też mam czasem 0 osób.
     
  10. Marcinpl25

    Marcinpl25 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2009
    Posty:
    322
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pruszków
    Może ma to związek z tymi typami:Rekreacja,zawodowcy itp. bo chyba dobiera ci osoby z podobnym typem do twojego.
     
  11. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale gdzie to wybrac ??
     
  12. peja101

    peja101 Banned

    Dołączył:
    Październik 11, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    100-lica
    Wybiera sie przy rejestracji xbox live.
    Masz pecha i akurat mało osób gra, też tak czasami miałem.
     
  13. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No ale na ballad mam jakies disconekty nie wiem dlaczego... Jak wchodze na serwa.
     
  14. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki bład na ballad "Disconnected from game session. Retutning to single player...."

    Ma ktos podobny bład??
     
  15. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. Ruzyk

    Ruzyk V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2009
    Posty:
    264
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Przemyśl
    ja też to często mam, prawdopodobnie przyczyną jest duży ping lub to że masz net bezprzewodowy i pobierasz go z kopa, często się odłącza
     
  17. xxroboxx

    xxroboxx Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ale ja mam tylko podłaczony xbox do rutera... Prawie cały czas mnie wywala słychac głosy jak gadaja a cały czas loading pisze... i zaraz disconect... Myslałem ze na xboxsie nic sie nie dzieje a tu taka plama do tego zero graczy....
     
Wczytywanie...

Poleć forum