1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 4 multi player bład?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez InTheViper, Październik 30, 2011.

  1. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Podczas grania wyskoczyło mi coś takiego:

    DISCONNET FROM YOU SESSION i,żeby przejść do single player
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Dzokej

    Dzokej Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2010
    Posty:
    385
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Namysłów
    no cóż zdarza się czasami jak masz za słabe łacze interetowe...
     
  4. InTheViper

    InTheViper Banned

    Dołączył:
    Październik 30, 2011
    Posty:
    85
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    C:WINDOWS/SYSTEM 32
    Mam to cały czas co zrobić?

    panowie biorę ustawienie ip automatycznie to przebiega dobrze a jak te ustawienia wpiszę ręcznie to wyskakuje

    Nat Umiarkowane kombinuje i kombinuje i nie wiem co zrobic Z TYM SOBIE POADZIŁEM

    up@ co zrobic wyskoczyło teraz zbyt niski współczynnik mtu wchodzę na stronę http://192.168.1.1/ jest po polsku mam troche inny adres dla tego podałem ten jako przykładowy i nie ma tam opcji jak w poradniku pewnym,ustawienie mtu

    co zrobic?

    Pomoże ktoś?

    następnym razem będzie ostrzeżenie.
     
  5. mietek52

    mietek52 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    187
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Mam dokładnie ten sam problem,prosze o pomoc
     
  6. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    InTheViper kur** co ty człowieku robisz nie umiesz edytować postu. Robisz spam tym moderator zamknie Ci temat i tyle będziesz z tego miał.
     
Wczytywanie...

Poleć forum