1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 multiplayer problem :/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wulkasz, Grudzień 26, 2011.

  1. wulkasz

    wulkasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam dziwną sytuację. Otóż włączyłem sobie GTA 4 wchodzę w multiplayer-->ranked-->team deatmach i gram. Pograłem 1 rundkę i chcę znowu, a tutaj wyskakuję mi błąd w którym pisze: Disconnected from game session. Returning to single player. Ktoś wie o co może chodzić ?


    EDIT: Ok, poradziłem sobie z problemem ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wulkasz

    wulkasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ehh znowu :/ Otworzyłem 4 porty na moim routerku i dzisiaj rano było w porządku, bez problemu mogłem sobie zagrać. A teraz znów, raz dołączy a raz nie. Ktoś wie czego to może być jeszcze wina ? Słabego neta ? (mam 2 mb)
     
  4. wulkasz

    wulkasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. RafanoCK

    RafanoCK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    CK
    Ja mam 2mb i jest dobrze. All porty odblokowałeś, zarezerwowałeś IP dla xboxa. Bo jak ja brałem to jak otwierałem porty to się jeszcze wpisuje ip. Jak wpiszesz tam ip i porty i zarezerwujesz ip dla xboxa powinno być dobrze.
     
  6. wulkasz

    wulkasz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2011
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    sorki, że tak długo ale nie miałem dostępu do neta. A więc odblokowałem 4 porty: 88, 3074, 53, 80. Przy odblokowywaniu wpisywałem IP xboxa ;)
     
Wczytywanie...

Poleć forum