1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 4 (nie wiem czy powinienem tu o tym pisać ale nie mam wyjścia)

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez kama100397, Marzec 8, 2011.

  1. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Otóz moja konsola ma straszne ,,lagi'' przykladem jest gta 4... trwa wieczne ładowanie tzn. kiedyś działało dobrze itd a teraz się nie da zagrać... Konsola uruchamia się różnie... Raz się uruchomi i działa szybko itd a czasami tak ślimaczy.... klikam profil to czekam pare sec i dopiero się włącza... niektóre gry działają szybko np call of duty modern warfare 2 działa bardzo ładnie a w gta 4 nie mogę zagrac ;/ chciałbym zeby wszystkie gry dzialaly ladnie i szybko sie ladowaly... Porszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
  4. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nie... o ile dobrze pamiętam bo dawno grałem na xboxie to nie mogłem bo jakiś błąd mi wyskakiwał... jak sprawdze co dokładnie to napisze
     
  5. Sh1noPL

    Sh1noPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Drezdenko
    jesli nie masz zainstalowanej na dysku to nie ma co sie dziwic ze gra sie tnie i muli :)
     
  6. hashpl

    hashpl Banned

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2011
    Posty:
    449
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Płock
    moze laser Ci siada w napedzie, a jezeli odpalasz gry z dysku to moga byc bad sectory na dysku lub ogolnie dysk juz siada.

    @up
    niekoniecznie, na mojej starej konsoli odpalalem wszystkie gry z plyty i nawet GTA 4 sie nie mulila
     
  7. bogdan6120

    bogdan6120 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 14, 2010
    Posty:
    169
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    tak jak wyżej jak też odpalałem gry z płyty bo na dysku już miejsca nie miałem gry czasem troszeczkę zwalniała nic więcej.Co do tematu do jeśli grasz zz płyty to może laser ci pada albo masz płytę porysowaną i laser ma kłopot z odczytaniem zawartości napisz więcej informacji.
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Jemu raczej chodzi o wolne ladowanie dashboarda, a potem wolno zaczytujaca sie plyte. Powiem tyle, jest to normalne, nie masz powodow do obaw.
     
  9. Marf

    Marf Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 4, 2010
    Posty:
    1024
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Mi też wolno sie profil ładuje.To wina tego dasha Kinbect Ready,na starym NXE było szybko tylko tego dasha nowego MS całkowicie z***ał..
    A jak Ci sie GTA 4 tnie,i nie masz zainstalowanej to sie nie dziw :]
     
  10. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ja mam bardzo starego xa z 2006 roku :/ mozliwe jest ze laser siada bo chce zainstalowac gta 4 to pisze zebym przetarl plytke a plyta jest nowiutka czysciutka :/
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4559
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Jak masz HDD podpięte pod konsolę przeczyść pamięć cache może coś pomoże jak nie to wina napędu.
     
  12. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Mozesz spobowac regulacji soczewki. Powinno pomoc.
     
  13. Wheelman

    Wheelman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 11, 2009
    Posty:
    296
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Takie to GTA4, nie dziala nigdy plynnie
     
  14. kama100397

    kama100397 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 29, 2010
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mi dzialalo :/ a co do 2 poprzednich odpowiedzi to mozecie powiedziec dokladnie o co wam chodzi? . ja nie jestem specem od tego a nawet jak to jakas podstawowa rzecz to nie wiem :/
     
Wczytywanie...

Poleć forum