1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 niecodzienny problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez SzybkiLemur, Maj 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam,

    Gra wiesza mi sie przy pierwszym filmie, jezeli go wylacze, to wysokakuje mi komunikat

    "Nie mozna odczytac plyty, wyczysc miekka szmatka..."

    Dodam ,ze gre kupilem za microsoft points.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Skasuj i sciagnij gre od nowa,
    Jezeli nadal problem bedzie sie powtarzal to wina dysku.
     
  4. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Zrobilem to juz wczesniej, wina dysku jezeli reszta gier pobranych i nie pobranych chodzi bez zarzutu? Ponadto gta 4 okolo 4 miesiecy temu chodzilo bez problemu ^^. Chcialem zagrac jeszcze raz i nie jest to mozliwe.
     
  5. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Wedlug mnie porobily sie na dysku bad sectory. Poczytaj o tym, bo czasami mozna je wyeliminowac.
     
  6. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    A ktos z podobnym problemem ,moze jest?
     
  7. maciekwl

    maciekwl Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wrocław
    coś z dyskiem masz nie tak sproboj odpalic inną gre z dysku i zobacz czy bedziesz mial tak samo
     
  8. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czytanie wszystkich postow sie klania. Reszta gier dziala bez zarzutu.
     
  9. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12090
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Walnięty dysk, zrób mu format pobierz na nowo grę, zapisze ja w innych sektorach i będzie hulać
     
  10. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    Masz bad sector jeśli dysk jest oryginalny to wyślij na gwarancję dysk da się naprawić w większości przypadków samemu mając odpowiedni program, ale nie wiem jak oprogramowanie z xbox 360 ma się do programów z PC.
     
  11. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Przeczyść pamięć podręczną i powinno pomóc :)
     
  12. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Takie pytanie nabsa, jak wyczyszcze pamiec to sie rowna z formatem?

    Czy po tym zabiegu strace gry?
     
  13. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
  14. SzybkiLemur

    SzybkiLemur Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 4, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dla ludzi w przyszlosci z podobnym problemem do mojego

    Wyczyszczenie pamieci podrecznej pomoglo! Dziekuje za pomoc.
     
  15. fruugat

    fruugat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2011
    Posty:
    63
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  16. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4565
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Już taka odpowiedź była i pomogło więc nie wiem po co ten post :)
     
  17. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Twoj tez zupelnie niepotrzebny.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum