1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 4 obraz 1080p hd przeskakuje.

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez adamreal, Marzec 12, 2010.

  1. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Witam mam takie problem, jak wlaczam gta 4 z plytki to po paru minutach z rozdzielczosci 1080p przelacza sie na 720 moze wiecie co jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Oozaru

    Oozaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mogę się mylić, ale może Twoj telewizorek przełańcza się automatycznie bo nie odtważa 1080p?... tzn nie uważa tej rozdzielczosci za bezpieczna. U mnie w tv 32" wyskakuje komunikat przy zmianie na 1900 cos tam na cos tam ( ta najwyższa) że nie jest to rozdzielczosc idealna dla tego tv, ze bezpieczna jest np 1300 bla bla bla.... a mam HD full.
    Czyli nizsza od tej ktora on maxymalnie odtwarza.
     
  4. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Jak sie wlacza to idzie normalnie bez zadnych klopotow w rozdzielczosci 1080p, lecz po pol minucie przelacza na 720 lub 480 sa takie czarne paski po bokach tv32 i potem po 2min znowu do poprzedniej idzie tak z 10min i znowu czasem dluzej sie gra z pelnym ekranem a czasem bez.
     
  5. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    Sory pomyłka jednak GTA 4 obsługujje 1080,spróbuj zrestartować ustawienia TV a jeśli nie pomoże zmień wejście lub kabel,jeżeli posiadasz ,a jak nie to skocz z konsolą do sąsiada.
     
  6. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    Po co ci 1080 p? Po pierwsze, że GTA 4 i tak nie jest w 1080p (jest tylko kilka gier, które są w tej roździelczości) Po za tym na 32 calach wątpie, że zobaczysz róznice pomiędzy 720p a 1080p.
     
  7. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    i tak róźnicy nie zauważysz na 32 calach, co innego na 50 :D
     
  8. Push The Tempo

    Push The Tempo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2010
    Posty:
    54
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Rzeszów
    A spróbuj dać na 720 ,i napisz czy dalej ci przeskakuje.
     
  9. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Jasne.. wiekszosc gierek teraz obsluguje wszystkie hdtv, specjalnie przelecialem caly empik z grami na xbox tymi nowszymi i wszystkie to posiadaja..
    - przy 720 nie przeskakuje tylko ze obraz jest powiekszony i napisy u gory i mapka u dolu sa o polowe obciete.

    Pytanie: czy jesli gta z wave 2 idzie mi na x' z nie wiadomo jakim xtreme to czy przerobienie battlefield bb2 z wave 4 na wave 2 pojdzie mi tak samo bez problemu
     
  10. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
    moze Ci pójdzie może nie zależy od ixtreme. Możesz zaryzykować jedną płytke
     
  11. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    no ale jak przerobie na wave 2 to pojdzie tylko na 1,6+ tak jak jest napisane w 360patche czy na wiekszosci?
     
  12. Oozaru

    Oozaru Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2010
    Posty:
    46
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A masz ustawione na panoramę w konsoli? I dostosuj odpowiednią rozdzielczość Do tv.
     
  13. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    jest wlaczona panorama i 1080p.. Jak jest plytka wlozona to nawet przy menu sie ekran zmniejsza ale jak wyciagne to problemu nie ma,, nie wiem czy to jest z tym zwiazane.
     
  14. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kolega ma chyba problem z TV ktory sam zmienia format obrazu (nie rozpoznaje go prawidlowo). Mam kineskopa 16:9 ale takie jaja nie wystepuja (podlaczam przez SCART). Natomiast u kolegi bylo to samo i pomoglo przestawienie TV na "sztywno" w tryb panoramy.
     
  15. adamreal

    adamreal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2010
    Posty:
    59
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Bielsko-B
    Chyba juz to obczailem i naprawilem, bo podsunales mi pomysl z tym 16:9 dalem z pilota od tv na opcje gdzie sie zmienia te szerokosci obrazu i opcja superszeroki pasuje idealnie nic nie przeskakuje, nie szuka odpowiedniej rozdzielczosci tylko dziala jak z nut.. Dzieki wszystkim:p)
     
Wczytywanie...

Poleć forum