1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 PL- błąd w obrazie płyty

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez burzaa, Listopad 29, 2010.

  1. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Mam problem, ponieważ w 3 wersji z rzędu GTA4 PL- wyskakuję mi ten sam błąd:
    HTML:
    http://wgrajfoto.pl/pokaz/img1110/abafb8.jpg
    Z tego co niby wynika to obraz jest zły. Wczoraj 2 płyty spaliłem, dziś na nowo pobrałem od innej osoby i to samo. Czy jest to błąd w nagrywarce jakiś że wywala mi error, czy ta gra jest zła. Może przy GTA 4 PL wywala zawsze taki błąd? Proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kobian

    Kobian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    GTA 4 ma nieoficjalne spolszczenie, po wypaleniu powinno działać.
    Przy podmianie plików do Assasin's Creed Brotherhood abgx też daje taki komunikat a mimo to gra chodzi.
     
  4. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Tak myślałem, że to fake z tym błędem bo 3 raz z rzędu mi to wyskakuję. Czyli jesteś pewny w 100%?
     
  5. Kobian

    Kobian Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 9, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    W 100% nie bo GTA 4 mam w oryginale i po angielsku. Ale jak pisałem wyżej, robiliśmy na forum podmianę plików językowych w AC:B z wersji Russound na Global i jest taki sam błąd a gra działa.
     
  6. burzaa

    burzaa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 30, 2009
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dzięki, może ktoś jeszcze się wypowie :)
     
  7. rs.pect

    rs.pect Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 21, 2010
    Posty:
    564
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdzieś w Polsce
    Tak, to prawda, modyfikowanie gier na X360 nie jest zalecane, np. przez odpalenie przerobionej gry na Live może skutkować szybciutkim banankiem od MS.
     
Wczytywanie...

Poleć forum