1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 - problem z odczytem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez ZeeBee, Lipiec 16, 2010.

  1. ZeeBee

    ZeeBee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Siema! Za każdym razem kiedy odpalam GTA4 nie wykrywa mi savów i zawsze musze zaczynać nową grę i dopiero potem mogę sam wczytać. Czym to może być spowodowane? i czy można to jakoś naprawić? Płytka nie jest porysowana i wcześniej normalnie mi czytało zapisy.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    A nie wylaczyles konsoli/gry kiedy sie zapisywalo?
     
  4. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Masz zainstalowane dodatki ballad of gay tony itd?
     
  5. Altres

    Altres V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2009
    Posty:
    2387
    Polubienia:
    130
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Głuchołazy
    proste jak grałeś to miałeś w konsoli zapewne aktualną datę wyłączyłeś konsolę od napięcia i ustawił ci się 2005 rok i na tym odpalasz więc jak konsola ma znaleźć save z 2010 r jak dla niej jest 2005 r ustaw datę i godzinę też tak miałem.
     
  6. ZeeBee

    ZeeBee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Wydaje mi się że nie, zawsze wracam do głównego interfejsu i dopiero wtedy wyłączam konsolę, chociaż nie jestem pewien czy nie zdażyło mi się to podczas zapisywania, wydaje mi się że problem pojawił się po tym jak zrobiłem drugiego save'a


    @Jarek882 Tak mam zainstalowane

    @Altres Spróbuje i dam znać czy podziałało
     
  7. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    2005r, będziesz miał non stop. Chyba, że będziesz podłączony pod neta. Inaczej się nie da.
     
  8. ZeeBee

    ZeeBee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Zmieniłem datę w ustawieniach, wszedłem do gry, zapisałem gre, wyszedłem, wszedłem z powrotem i wczytało normalnie mój save... ale kiedy później znów chciałem pograć po wyłączeniu xbox'a to data zmieniła się sama znowu na 2005r. Spróbuje jeszcze z podłączonym netem, bo ostatnio nie był mi potrzebny więc odłączyłem kabel.
     
  9. komran

    komran Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    320
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Podkarpacien
    Jak odepniesz konsole z zasilania to data się resetuje za każdym razem. Jak ktoś ma podpiętą pod neta to data się sama aktualizuje.
     
  10. ZeeBee

    ZeeBee Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Podłączyłem neta i już jest OK, temat można zamknąć.
     
Wczytywanie...

Poleć forum