1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 problem z uruchomieniem.

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez damian1590, Grudzień 5, 2008.

  1. damian1590

    damian1590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam. Mam taki problem otóż mam GTA 4 oryginalne i kopie bezpieczenstwa. Konsola jest przerobiona iXtreme 1,4 12x. Na kopi ani oryginalne po włożeniu płyty pojawia się czarny ekran, napęd chwile popracuje i przestaje. Moge czekać nawet pare minut i nic nie ruszy. Tak samo było przed przerobieniem. Dodam ze kopia bezpieczeństwa działa u kolegi. Co może być przyczyną i jak mogę sobie z tym poradzić? Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. damian1590

    damian1590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dodam, że oryginał jest w wersji PAL, kopie też i konsolke też mam PAL kupioną w empiku.
     
  4. Piri

    Piri V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 23, 2008
    Posty:
    529
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włoszczowa :)
    Twoj naped , jezeli oryginalu nie odczyta , choc on jest w dobrym stanie , szwankuje . Czysciles laser spirytem ? Bo cos mi sie wydaje ze tak
     
  5. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    ej a może wiązka przejeżdża za nagranie ? to tez mozliwe
     
  6. damian1590

    damian1590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie czyscilem spirytem. Wszystkie inne gry działają bez najmniejszego problemu czy oryginaly czy kopie bezpieczenstwa. Tylko to GTA :/
     
  7. sebolek

    sebolek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 19, 2008
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legionowo
    hmm... a może kalibracja lasera? albo ... no nie wiem ;/ ma ktoś inne pomysły??
     
  8. damian1590

    damian1590 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No wlasnie nie wiem co moze byc, konsola otwierana jedynie raz przy flashowaniu przez specjaliste:p. Kopia bezpieczenstwa to wersa od ICON. Dodam, ze po wlozeniu plyty mieli ja z 10 sekund ale nic to nie daje. Kolega mowil ze kiedys mial taki problem to wyjmowal i wkladal plyte kilka razy ale tutaj nic to nie daja. Troche szkoda bo kupilem konsole dla Gta i jeszcze na oryginala sie skusilem:D a tu lipa;/. Tak sie zastanawialem moze to wina jakis ustawien konsoli? Cos w pamieci zostalo ( bo dodam ze nie jestem pierwszym wlascicielem ale kupilem ja od rodziny wiec by powiedzieli czy cos grzebali). Bo wersja PAL sie zgadza, kopia konpatybilna z ixtreme.
    A co do kalibracji musialbym byc pewny bo wydawac 60 zl na prozno;/ A czy kalibracji moglbym dokonac sam? czy jest to bezpieczne i nie wplynie na flash napedu? Jak wszystko powinno byc wporzadku to prosilbym o jakis poradnik. Ale z tego co czytalem to kalibracj potrzebna jest wtedy jak wiekszosci gier nie czyta. A tu tylko jednej:p
     
Wczytywanie...

Poleć forum