1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 - Problem :(

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez D3vill, Kwiecień 18, 2010.

  1. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam.
    Po ostatnim moim temacie dot. nagrywaniu gier na płytach ala biedronka
    Przesiadłem sie na Verbatimy, nagrałem kilka gierek i wszytkie śmigały/śmigają jak tralala.
    Problem pojawił się po nagraniu GTA 4 mianowicie nagrała się bez problemu, uruchomiła się dojechawszy z kuzynem do mieszkania przekimałem się, no i przyszedł czas iść po zadanie do pracy kuzyna.I tu zaczął się problem.
    Po dojechaniu na miejsce gra zaczęła się wczytywać i nie było by w tym nic dziwnego gdyby nie to że ładowała się z 15 min i pomogło tylko wyłączenie konsoli przyciskiem na niej bo pad nie reagował :(
    Po ponownym uruchomieniu gra (cała konsola) zacina sie przy ładowaniu gry na samym początku. Pomaga jedynie usunięcie sejvóv i ponownie pogram chwile i przy najbliższym ładowaniu zawiecha i tak w kółko :(
    Miał ktoś może taki problem ??
    Dodam że gra zachowywała się tak samo po nagraniu na płyte za 2 zł.

    Bardzo proszę o pomoc.

    Pozdrawiam, D3vill
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    spróbuj jeszcze raz nagrać grę... verbatimy nie są święte :) czyżby początki RRoDa? hmmm.... zawsze z GTA są najczęstrze problemy...

    zainstalowałeś grę na dysku?
     
  4. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Dysku nie posiadam a z tym RRoD-em to mnie chyba przekonałeś do sprzedaży konsoli ( choć mam ją 2 miechy ) i kupna PS3 .... niestety zawiodłem się na tym xboxie ... szkoda ..

    Spróbuje jeszcze pożyczyć płytkę od kumpla .. może jego zadziała ...
     
  5. Jarek882

    Jarek882 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2009
    Posty:
    398
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bełchatów
    Jesli to tylko wina gta to konsola napewno nie dostanie RROD jak z innymi grami jest wszystko w porzadku! Byc moze gra zostala zle sciagnieta z sieci lub jakas felerna jej wersja i stad ten problem ;)
     
  6. thomasho

    thomasho Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2009
    Posty:
    303
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jarek dobrze mówi... załatw jakąś inną wersje i sprawdź

    jak sprawdzisz to daj znać
     
  7. Trey

    Trey Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    257
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Bankowo jakiś zły obraz z sieci pobrałeś. Wbrew pozorom ściągniecie gry z sieci nie jest takie proste. Ewentualnie pożycz płytke z grą od kolegi. ątpie w to żeby rrod się szykował na Twojej konsoli, więc nie polecam sprzedaży xboxa i kupna w to miejsce ps3.
     
  8. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    posprawdzam jeszcze na tych kopiach kumpli i napisze jaki rezultat :D
    Pozdrawiam wszystkich :D
     
  9. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Ściągnij obraz od Icon ja mam taki i ściągaj obrazy ale od znanych "hakerów"
     
  10. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Pożyczyłem od kumpla jego kopie GTA 4 i ? I nic ... dalej to samo ....
    Gorzej już być nie może ...
     
  11. Kuba 2255

    Kuba 2255 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2010
    Posty:
    222
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Nie ma to jak grać na piratach,nagle piraty nie działają,i wielki płacz-Dlaczego nie działają p i r a t y???Obwinić o to xboxa i sprzedać go!!Nie jestem jakimś wrogiem piratów,ale jak grasz na piratach,to sory,ale gra ma prawo nie działać.
     
  12. drag_op

    drag_op Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2010
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Milicz
    Też miałem problemy z GTA 4.. choć nagrywalem na rozne plyty potrafilo ostro przycinać, lecz gdy zakupiłem dysk i zgrałem GTA na niego to śmiga bez zadnych problemow.. Spróbój xboxa pokatować na innych gierkach i zobacz czy zwiechy łapie..
     
  13. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kuba 2255 może najpierw przeczytał byś temat a dopiero potem pisał bzdury ??
    Gra która wiesza konsole całkowicie i jest nagrana na 3 RÓŻNYCH płytach to raczej nie przypadek :(
    Pocioram ją jeszcze na innych grach i zobaczy się jak pociągnie ale troche szkoda mi tego GTA bo strasznie chciałem sobie pograć :(

    PS. Mam jeszcze takie pytanie czy wam też konsola pluje żeby przeczyścić błyte nawet przy najmniejszym "usmarowaniu" ?? :)
     
  14. neCro

    neCro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    1061
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Wrocław/ LA
    Nie chce Cie straszyc ale wina moze lezec po stronie konsoli. Mogles trafic jak ferelny egzemplarz.. Ja np nie mialem zadnych problemow z GTA IV :)
     
  15. D3vill

    D3vill Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 12, 2009
    Posty:
    80
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Niema co .. zajebiści...e pocieszające ...
    No ale nic jak narazie udało mi się bez problemów wygrać w ostatnim tygodniu Metro i BF:BC2 więc narazie jest dobrze ... gdyby nie to GTA ...
     
  16. DamiannPL

    DamiannPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2009
    Posty:
    158
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Monachium
    straszycie odrazu chłopaka RRODem..:p moze byc wiele przyczyn tego laser,płyta,napęd zły FW , jeśli mówisz ze dzieje sie tak tylko przy GTA możne coś być z gra albo laserem FW tez możne być zły FW , wątpię żeby to były początki RRODa :)

    a kumpel ma zainstalowane GTA na dysku czy tez jedzie z płyty ??
     
  17. yondaime332

    yondaime332 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    431
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Xbox zawsze ma problemy z piratem GTA 4 :D
     
  18. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Co wy gadacie że same problemy są z GTA 4 heh.Jak mówiłem Czytnik lub przeróbka
     
  19. PatrixOK

    PatrixOK Banned

    Dołączył:
    Sierpień 17, 2009
    Posty:
    653
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ja mam piekne zieloniutkie, oryginalne pudełeczko z gra i wszystko pieknie chodzi... idz do sklepu kup gta ktore teraz kosztuje okolo 80 zl i ciesz sie graniem ;)

    Ps. I nie narzekaj na xboxa, bo gdybys go nie przerobil nie mialbys na co narzekac :)
     
  20. lukeskajloker

    lukeskajloker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2010
    Posty:
    142
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bydgoszcz
    ma 4 jako pierwsza gra sie na hdd instala i episodes tak samo najmiejklopotliwa gra
     
  21. Tieu

    Tieu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2009
    Posty:
    1258
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Zagan, Polska
    Skołuj pendrive 8gb. Stwórz z niego dysk, zainstaluj GTA na dysku i zobacz różnicę.


    Ja miałem podobnie - GTA zainstalowane na dysku - hula cudownie, bez instalacji, wyskakiwał błąd, żeby przeczyścić płytę szmatką. Nie wiem czemu, jak wtedy gra była po raz pierwszy raz w konsoli. (To była pierwsza gra włożona do napędu tak w ogóle).



    Masz przerobionego xboxa, narzekasz na piraty, a chcesz go sprzedać i kupić PS3, które wymaga oryginałów. Po co xboxa przerabiałeś?
     
Wczytywanie...

Poleć forum