1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 rgh

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez lukasknw, Kwiecień 9, 2012.

  1. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam czy jest możliwość wgrania aut do gta 4? a jak tak to jak? i jesczze konsola posiada rgh
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Teoretycznie jest, skoro dubbing do Skyrim dało się zrobić to przerobienie ISO gta4 zapewne jest możliwe. Możesz popróbować wzorując się na poradniku o spolszczeniu Skyrim, nie będzie to jednak proste.
     
  4. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    a mogłbys dac jakis link do tego poradnika?

    EDIT:

    probowałęm juz podmieniac pliki np.vechical z car packów orginalny ma ok 60 mb a tamte 400 ;p podmienilem ale znow gra sie cały czas ładuje i nie idzie;p

    -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.
     
  5. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz rozpakować na komputerze obraz gry który jest prawdopodobnie w ISO a następnie zamieniać po jednym samochodzie i cały czas sprawdzać czy działa. Zamiana kilkunastu samochodów na raz nie zda egzaminu.
     
  6. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Na yt macie dużo filmów z cyklu how to mod gta4.
     
  7. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    na yt jest tylko ja odblokowac bron czy cos takiego ;p a,Rainbowek niemam czym je podmieniac bo jak chce jakims programem to musze miec na kompie zainstalowane a nie sam plik do podmiany
     
  8. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Jeśli gra jest w ISO to musisz ją otworzyć Deamon Toolsem, następnie wyszukać plik pojazdów, nie wiem jak to wygląda w konsolowej wersji gry bo nigdy tego nie robiłem. Niestety, jesteś chyba pierwszym który coś takiego chce zrobić - musisz więc przecierać szlaki metodą prób i błędów.
     
  9. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no ok:) tylko podpowiedz ,bo ja krozpakuje iso normalnie to przeciesz plików xbox nie widac;p
     
  10. Rainbowek

    Rainbowek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2012
    Posty:
    106
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Musisz wtedy wejść w "Mój komputer" i tam dać prawym na ten napęd Deamon Toolsa. Wybrać "eksploruj" - tam jest wtedy rozpakowany obraz ISO.
     
  11. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    no spoko juz do tego doszłem no ale nie idzie otworzyc pliku img;p
     
  12. dymekk208j

    dymekk208j Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2011
    Posty:
    199
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Koszalin
  13. lukasknw

    lukasknw Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2012
    Posty:
    163
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    ale tu nie chodzi juz o sprawdzenie plików tylko :) otworzenie pliku img.. z plikami aut|:)
     

Poleć forum