1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta 4 sie zawiesilo!!!

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez dziend0bry, Kwiecień 11, 2010.

  1. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    gralem sobie wczoraj w gta 4 multiplayera i wlasnie mialem zabić kolegę a tutaj zwiecha.. nic nie dzialalo.. kilkam przewodnik xbox to uslyszalem dzwiek ale przewodnika nie widac... gram z dysku,falcon.. nigdy takie coś mi się nie przytrafiło.. po twardym resecie wszystko działa.

    czeka mnie rrod?

    /edit. gram na verbatimach wypalanych najmniejszą predkością :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Wi1q

    Wi1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    jeśli Falcon to możliwe że pierwsze ostrzeżenie przed RODem, dla pocieszenia dodam że na moim Jasperze zaliczyłem już z 4 zwiechy
     
  4. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    no tak,ale masz Jaspera.. boje się o mojego iksa :D
     
  5. Wi1q

    Wi1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    na drugie pocieszenie dodam że ten Jasper jest już moim drugim Xbox'em...
     
  6. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    i na trzecie pocieszenie powiedz mi,ze wczesniej miales Falcona :D
     
  7. SoTeR

    SoTeR Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 30, 2009
    Posty:
    842
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
    Mnie się tak zawiesiło jak miałem nową konsole czyli jakiś rok temu więc się nie przejmuj w gta 4 to raczej normalka
     
  8. Wi1q

    Wi1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    i tu niespodzianka bo pierwszym X'em który mi zdechł (i mam nadzieje że ostatnim) był Zephyr :)
     
  9. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica
    no własnie,czytalem,ze gta jest bardzo wymagajace :D



    a no to lepiej już
     
  10. Kvazi

    Kvazi Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wolomin
    Ja zaliczylem również zawieche na gta 4 wieć nie przejmuj się mam liteona co prawda ale rrod narazie nie grozi,a gdzie kloca trzymasz może sie przegrzewa bo nie ma wentylacji?
     
  11. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica


    xbox stoi pionowo i jest na wolnym terenie. kable starczaja wiec wszedzie powietrze ma dostęp :D
     
  12. Wi1q

    Wi1q Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2008
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Xbox musi leżeć a pod nim najlepiej żeby była przestrzeń na przepływ powietrza, najlepiej żeby był jak najdalej od źródeł ciepła typu kaloryfer itp.
     
  13. Pawlllosss

    Pawlllosss Guest

    Nie no bez przesady z tym przepływem powietrza od dołu... grunt że będzie z 30 centymetrów od ściany i jak mówiłeś od źródła ciepła.

    A i z tą zwiechą to raczej wina gry, przecież często się zdarza, że trochę ,,chrupnie" w GTA IV na chwilę płynność, więc zawiesić też się mogła.

    P.S. Na komputerze jak wam się gra zawiesi też się tak martwicie?:)
     
  14. dziend0bry

    dziend0bry Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2010
    Posty:
    880
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Legnica

    [​IMG]


    teraz to on jest tak.
    wczesniej stał sobie z odosobnieniu:D

    P.S. Na komputerze jak wam się gra zawiesi też się tak martwicie?:)

    nie,bo na pc nie wyskoczy ci rrod czy inne zło :D
     
  15. Monk666

    Monk666 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    127
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zwiecha na xboxie niezawsze oznacza awarie czasami sie tak popsrustu zdarza, mnie juz zwiecha kiedys na NGC zlapala tak samo Dc wiec nie ma sie co zamartwiac na zapas
     
  16. Rudy96

    Rudy96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    292
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Żagań
    Mi się przed wakacjami 2009 zwiesiła 2 razy grając w Most Wanted i raz w TDU. Mam Falcon'a i chodzi do dziś bez problemu :yeye:
    Oby nie zapeszyć :D
     
  17. Potocky

    Potocky Banned

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    Mi tez czasem zwiechy lapie, czesto przy Gta, przy innych grach rzadko, zawsze podczas jakiejs 'akcji' a nie jak sobie np stoje :p
     
  18. Czupax

    Czupax Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2008
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Mam Jasper'a z października 09r
    Zaliczyłem na początku przygody z xboxem też zwieche w gta4 , więc to chyba normalka w tej grze
    Nie ma co się przejmować
    Graj dalej :) !
     
  19. Patrolek PL

    Patrolek PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2009
    Posty:
    422
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    W-wa
    Mi też się wiesza w sieci i nie tylko GTA ale też w Marketplace i Xbox żyje (falcon). :)
     
  20. trochos

    trochos Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 25, 2010
    Posty:
    172
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Toulon
    to norma tak jak komp sie zawiesza tak i X
     

Poleć forum