1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 4 - tekstury

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez Elendil, Grudzień 7, 2008.

  1. Elendil

    Elendil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witamj mam konsole arcade z 20gb hdd naped benq przerobiony ixtreme 1.4 x12. Mam zamiar sciagnac gta, ale przestraszylem sie tych doczyutujacych tekstur. Gre mialbym wypalona na verbatimie 2,4x i zainstalowalbym ja na dysk. Czy w ten sposob doczytywanie by zniklo?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Doczytywanie powinno zniknąć :)

    ps
    Jest to jedna z najlepszych gier tej generacji, a ty się zastanawiasz czy ściągać grę, bo doczytuje lol.
     
  4. Elendil

    Elendil Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2008
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nigdy mnie nie ciagnelo do serii gta:d Tak, choc moze to sie wydawac dziwne. Najlepsze gta dla mnie byla to druga czesc. Ale teraz cos mi sie zachcialo grac ale nie chce zeby sie tekstury nagminnie wczytywaly. Wiec zniknie? powtarzam gra bedzie na dysku.
     
  5. barandek

    barandek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 7, 2008
    Posty:
    32
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja mam core'a z dyskiem 20gb przerobionym ixtreme 1.4 x12. Sciagnalem gta, nie przestraszylem sie doczytujacych tekstur. Gre wypalilem na verbatimie 2,4x i zainstalowalem na dysk. Efekt ? Doczytywanie nie zniknelo, niestety. Mimo wszystko gra warta sciagniecia.
     
  6. Zlocisz1234

    Zlocisz1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja mam nieprzerobiony xbox 360 arcade karta 256 mb ale bez hdd i oryginalne GTA IV a tekstury i tak sie wczytuja ale to chyba tylko przez gre a nie przez zaden hdd
     
  7. monias

    monias Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 3, 2008
    Posty:
    287
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ja mam GTA4 na dysku 60GB i nie ma żadnego doczytywania, minimalnie czasem pojawi się trawka czy jakieś mało ważne elementy. Problem jest gdy znikają drogi, domy i wiele innych przeszkód :)
     
  8. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Z tego co czytam nie jestem jedyny ktory ma problem z teksturami.A wiec ja powiem ze przed przerobieniem mojej konsoli mialem (gralem ) w orginke GTA 4 na napedzie liteon (arcade) i wszystko ladnie smigalo , teraz mam przerobiona naped BENQ i jest masakra , co jakis czas nawet mi droge dogrywa uhh , i nie wiem co zrobic , dokupic HDD???
     
  9. nikroy

    nikroy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 16, 2008
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Okolice Rzeszowa
    Tak. Kup sobie dysk, podobno ten problem znika, a tak wogóle to ci sie i tak przyda dysk ;)
     
  10. Kondorro

    Kondorro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2008
    Posty:
    245
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ok , dzieki nikroy:)
     
  11. ledzioo

    ledzioo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 30, 2008
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie wiecie może koledzy czemu jak instaluje gta 4 na dysk to nadal wczytują się tekstury i to 3x wolniej niż z płyty??
     
  12. aroaro20022

    aroaro20022 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2008
    Posty:
    176
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Pce
    A ja nie zainstalowalem GTA 4 na dysk i sie nie doczytują tekstury -.- Ale zaraz sobie zainstaluje, bo nie chce, żeby mi tak Xklocek buczał :D
     
  13. deek

    deek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2008
    Posty:
    37
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    może spróbuj wyczyścić cache.... ?
     
  14. wader94

    wader94 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2008
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mam zupelnie inaczej niz poprzednicy,kupilem xbox 360 premium 60gb hdd ixtreme 1.4 samsung i gre wypalilem na plytke wgralem na dysk i wszystko ladnie smiga jeszcze nigdy nie zdazylo mi sie zeby mi wczytywalo droge czy inny obiekt pzdr
     
  15. damiano

    damiano Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Łomża
    A jak ma się orginalną wersję gta 4 i wersje x360 Arcade oczywiście Arcade jest bez dysku to czy ten problem z teksturami też będzie?
     
  16. baxito

    baxito Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 7, 2009
    Posty:
    53
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kwidzyn
    Jeżeli masz oryginalną grę powinno hulać, lecz tak naprawdę wszystko zależy od napędu. Np. ja mam xboxa premium liteon 60gb HDD i nawet grając z płyty nie było problemów z teksturami. Wiele osób na tym forum mówi, że to wina napędu. Jak ktoś ma BenQ to PRZEGRYWANE gta będzie doczytywało tekstury cały czas :/ Jedyne rozwiązanie = kupić oryginał :D
    Mój kolega miał ten sam problem. Wypalił gta IV na verbatimie i odpalił je na swym x360 arcade BenQ bez hdd. Budynki i inne obiekty w grze, podczas szybkiej jazdy samochodem ciągle się mu doczytywały. Kupił hdd 20gb, nie pomogło. Dopiero jak kupił oryginał gta IV wszystko zaczęło mu dobrze chodzić.
     
  17. xbox666szatan

    xbox666szatan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 11, 2009
    Posty:
    119
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    mam arcade bez dysku z liteonem ixtreme 1.5
    gta na verbatimie chodzi prawie tak samo jak orginal.
     
  18. emil 92

    emil 92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 12, 2009
    Posty:
    175
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mława
    Tekstury, tekstury..i jesio raz tekstury..

    Mam już oryginała w szufladzie.. Nowiutkie GTA IV - planuję zakup nieprzerobionej konsoli z twardym dyskiem 60 GB, wklejam tutaj link!

    I tutaj pytanie, czy jeśli mam oryginał.. jeśli mam dysk.. to czy będzie te doczytywanie tekstur?? czy będzie chodziło jak należy..?
     
  19. Scrow

    Scrow Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 26, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A ja powiem tak. Grałem na nieprzerobionej konsoli wyprodukowanej dnia 6.07.2008. Próbowałem grać zarówno z dysku jak i z dvdka. Nie miałem żadnego problemu z doczytywaniem się tekstur(mimo, że zauważyłem to raz czy dwa). Największy problem to problem z płynnością animacji i brakiem tych marnych 30 klatek na sekundę.
     
  20. Bandzioch

    Bandzioch Banned

    Dołączył:
    Listopad 28, 2007
    Posty:
    150
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Anywhere City
    Ja mam Xboxa arcade jasper napęd lite-on. Gierka wypalona na verbatimach i nadal sie doczytuja teksturki. W przyszlosci kupie hdd i dopiero zaczne grac.
     
  21. Zlocisz1234

    Zlocisz1234 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2008
    Posty:
    57
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    U mnie jest to prawdopodobnie u ciebie też będzie. Moj kolega tez ma arcade i gta iv a tez mu sie doczytuje
     
Wczytywanie...

Poleć forum