1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 (xbox 360) misja A Revenger's Tragedy

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez wlodarczyk3, Luty 14, 2012.

  1. wlodarczyk3

    wlodarczyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam problem z misją A Revenger's Tragedy, gdy płynę łodzią i Niko przyczepia się do helikopteru i wyskakuje
    okienko by naciskać A lecz nic sie nie dzieje, może wiecie jak naciskać
    z góry dziękuję
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    naciszkasz pare razy szybko:)
     
  4. wlodarczyk3

    wlodarczyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Naciskam parę razy i czekam czy naciskam szybko aż do puki wejdzie ?
     
  5. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie pamietam... sprobuj raz tak raz odwrotnie...
     
  6. wlodarczyk3

    wlodarczyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nie działa nic się nie dzieje, może ktoś ma jeszcze inny pomysł
     
  7. on016

    on016 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 30, 2011
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    mozesz jeszcze poszukac na necie poradnika...
     
  8. wlodarczyk3

    wlodarczyk3 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 5, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A jakie miałeś ustawienia na padzie classic czy standard ?
    Może dlatego że mam złe ustawienia na padzie ?
     
  9. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    http://www.youtube.com/watch?v=9I5XXF***G8

    Jest wyraźnie napisane "repeatedly tap A to climb".
     
Wczytywanie...

Poleć forum