1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 4 zacina się na xbox 360 ...

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Fukacz21, Listopad 7, 2010.

  1. Fukacz21

    Fukacz21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam jestem tu nowy mam nadzieję że wy mi pomożecie, ponieważ widzę tutaj dobrą atmosferę.
    No to tak jak w temacie mam problem z GTA 4 zacina się co z tym zrobić czytałem na innych forach że gta 4 jest źle zoptymalizowana czy to prawda i co mi radzicie zrobić z tym problemem...:(
    Z góry dziękuję.:D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    gra z dysku czy z płyty ?
    gra jest dobrze z optymalizowana żle jest na PC a na xboxa dobrze
    zły port dali na pc
     
  4. Fukacz21

    Fukacz21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest zainstalowana na dysku
     
  5. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jaka wersja konsoli ? ja z 2006 roku to 3Rod się powoli zbliża
     
  6. deploytbb

    deploytbb Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    168
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Na xboxie występuje doczytywanie tekstur, wyczyść cache dysku może jest zaśmiecony.
     
  7. 87gelu87

    87gelu87 Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2010
    Posty:
    166
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja od 2 lat nie czyszcze cache itp i jakso zadna gra mi nie zacina ani nic sie nie dzieje wiec to widocznie problem tkwi w jego xboxie moze zly obraz iso itp gry winic za przycinke u czesci osob nie mozna bo u innych dziala bez zarzutu
     
  8. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4557
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Wyczyść pamięć cache, jak nie pomoże wyjmij HDD i odpal z płyty (oryginał) jak będzie ok to wina HDD :)
     
  9. Fukacz21

    Fukacz21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    cache jest czyszczone, Xbox core z 2006 a dodam jeszcze że inne gry chodzą normalnie.
    konsola nie przerabiana a co do rroda to raczej nie bo już z 2 miesiące się meczę z tą ścinką.
    Proszę dawajcie jakieś rady pomysły co to za problem. A i spróbuję z tym wyjęciem hdd.
     
  10. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Xbox core z 2006
    tak jak myślałem najbardziej awaryjny model ? miałeś już roda ? zapewne miałeś i problem powraca
    u mnie gta IV nawet z płytą się nie ścina sprzedaj tego xboxa dołuż z 200 może 300 i kup Jaspera bo ci lada moment rod walnie .
    przeważnie 0103 albo 0020 i klapa
     
  11. Fukacz21

    Fukacz21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No i tu się zdziwisz konsola ani raz nie naprawiana od 2006roku po premierze została zaraz kupiona i działa do teraz...
    A co do sprzedaży hmmmnnn zastanowię się a ile by można było wyciągnąć za tą konsolę a i jaką ty masz wersję xbox.
     
  12. TeX

    TeX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 16, 2010
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Na wycenę konsoli zapraszam do tego działu Wycena ofert
     
  13. Malinbox

    Malinbox Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2010
    Posty:
    131
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Włocławek
    ja mam podobny problem tylko z grą BF:Bad Company 2. Przy chyba 3 misji podczas wczytywania "planszy" konsola zawiesza się kompletnie, niedziała nawet interfejs. Dopiero wyjęcie płyty lub wyłącz/włącz pomaga ;)
    Może być to spowodowane tymi plikami cache? Gdzie one są ? Na dysku w plikach systemowych?
     
  14. Zdzich981

    Zdzich981 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 20, 2009
    Posty:
    161
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    arcade Jasper :} kupiłem arcade ze względu na biały wygląd jak chce mogę sobię potem przemalować po gwarancji posiadam drugiego pada w tym samym kolorze oraz dysk z poprzedniczki oraz gry niektóre gry orginalne nie są takie drogi za 40 a nawet 50 można kupić alan waka na dodatek w Polce jest xbox live i nie przerabian nie kradne ;]
    przed tem miałem Premium bez hdmi te stare ale 0020 bachnął troszkę lepsza od twojej też nigdy nie naprawiana ja obstawiam że ci pochodzi jeszcze pół roku może rok ale cie ostrzegam żebyś lepiej ten staroć sprzedał za 300 może nawet jeśli będzie napalony n(świeżak nie mając pojęcia o xboxu) to za 400 opchniesz dołożysz z 100 i na allegro dostaniesz arcade jasper lub w media dołożysz 200 i konsola do next gena 2013-2015 :} ale jak zostawisz sobie tą to potem żeby nie było pretęsji i się zdzwił iż rod walnie koszt naprawy roda zazwyczaj z 100 a rebeling ponad 150-200 u bonza lub Juchego gra a wracając do tematu może nie dostaje konsola powietrza i przez to się zacina tak samo jak mi nowy jasper nie miał powietrza i zawieszał się w dashu nie powinno się zacinać gdy skopujesz na hdd być może jakiś błąd hardware i jak pisałem wcześniej rod
    ale dziwi mnie to że pozostałe gry działają normalnie może nie wyrabia xbox z detalami ?
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    podziękuj
     
  15. marek-osowski1

    marek-osowski1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 16, 2010
    Posty:
    7
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    myśle że to by było "BE" sprzedawać prawie zepsutą konsole np: jakieś dziecko zbiera rok kupi i po tygodniu się zepsuje od razu ma myśli samobójcze .. ale to tylko przypuszczenia sprawdź czy inne gry ci się też zacinają jeżeli nie to wina płyty
     
  16. Blehehehe

    Blehehehe Banned

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    55
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    myśle że to by było "BE" sprzedawać prawie zepsutą konsole np: jakieś dziecko zbiera rok kupi i po tygodniu się zepsuje od razu ma myśli samobójcze ..
    a gdzie tam jak była x clampem robiona to tak ;]
     
  17. Fukacz21

    Fukacz21 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 7, 2010
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A np. Mafia II śmiga normalnie tylko czasami przytnie jak jest większa strzelanina i dużo się dzieje a tak to płynność znakomita, tylko GTA 4 coś chyba wadliwa, przypominam konsola nie przerabiana mam same oryginalne gry i wszystkie śmigają no oprócz GTA.
    No niektórzy mi mówili żebym się tym w ogóle nie przejmował bo GTA 4 już tak ma, to trzeba się z tym pogodzić dziękuję wszystkim za odpowiedzi:) A co do sprzedaży no mógłbym sprzedać ale hhhhmmmmmmnnnnn kto kupi??
     
Wczytywanie...

Poleć forum