1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 4

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez hehe925, Maj 5, 2010.

  1. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siema mam xboxa arcade bez dysku,napęd liteon.Jak sprawa wygląda z doczytywaniem tekstur ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. livingfear

    livingfear Guest

    Sprawa wyglada tak,ze bez dysku jest problem z teksturami.
     
  4. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Sprawa wyglada tak,ze i tak sa problemy i tak.

    Dysk ma szybszy odczyt, ale tak naprawde nie widac roznicy.
     
  5. MistrzuAl.Capone

    MistrzuAl.Capone Banned

    Dołączył:
    Maj 3, 2010
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    plyta malo nie wyszkoczy z napendy od odczytu w GTA
    a dysk jest znacznie glosnieszy niz w innych grach powodem tego jest ciągły odczyt interaktywnego miasta

    znajomy gral na arcade w gta i zniknelo mu polowe miasta w trakcie gry albo auto takie hokus pokus w pare sekund
     
  6. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    adidas i livingfear macie dziękuje.Mistrzu w każdej grze czytnik odczytuje tak samo
     
  7. livingfear

    livingfear Guest

    Ty już sie tak nie mądrzyj i nie pisz bzdur.
    Dzięki dyskowi twardemu i grze wgranej na niego o wiele płynniej chodzi gra i tekstury sie prawie normalnie wczytują,bez dysku to porażka.
     
  8. adidas2009

    adidas2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2009
    Posty:
    928
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Polnocna czesc kraju ;).
    Niestety, prawda nie jest to co piszesz.
     
  9. michu282

    michu282 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 20, 2009
    Posty:
    229
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wronki
    Może i z dyskiem się doczytują tekstury, ale tylko trochę (kawałek tekstur budynków itd.) i i są to małe doczytywania, bez dysku to jest porażka (ciągle widać jakieś szare kawałki bez jakiejkolwiek tekstury).
     
  10. Potocky

    Potocky Banned

    Dołączył:
    Marzec 7, 2010
    Posty:
    121
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bytom
    Prawda, gdyz specjalnie sobie wyjalem dysk i pogralem, potem wlozylem dysk i byla to ogromna roznica. Jak jechalem motorem na max speedzie po miescie to xbox bez dysku nie nadazal za teksturami, jechalem w powietrzu. Jak wlozylem dysk, robilem to samo o dziwo jezdzilem juz po asfalcie.
     
  11. Joy5593

    Joy5593 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Bukowno
    dokladnie :) akurat z GTA chyba jest najwiekszy problem bo ta gra nie ma dobrze zrobionego poprostu silnika sama w sobie, ale najbardziej widac przy szybkiej jeździe jedziesz jedziesz a tu po chwili po tkaiej drodze rozmazanej i czesto wtedy auto "plynie" w teksturach :) Gdy instalniesz na dysk to zniknie, ale spadki FPS nadal beda :) Bo to juz przez silnik
     
  12. szprucho

    szprucho Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2009
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Zgierz
    Czyli po instalacji na dysku praca gry się polepsza?
     
  13. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    Tragicznie będzie to wyglądać, nawet zainstalowane na xboxie sie tnie i jak szybko motorem zasuwasz to sie jakaś textura nie doczytuje odrazu a co dopiero bez dysku.

    @Szprucho o wiele! :)
     
  14. pavlik

    pavlik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 11, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    bez dysku nie da się grać,masochizm w czystej postaci
     
  15. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    "BE ZE E DU RA"
    Ja całe GTA4 przeszedłem bez dysku i nie miałem żadnych problemów ( choć czasem jakaś teksturka sie nie doczytała ale to można te razy wyliczyć na palcach u rąk)
     

Poleć forum