1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

gta 4

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Patryk151996, Sierpień 8, 2011.

  1. Patryk151996

    Patryk151996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam gta 4 i xboxa elite jak gram to nieraz spada plynnosc mam gre zainstalowana na dysku czy to noramlne czy cos mi sie dzieje z xboxem:confused:
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skwierczyq

    skwierczyq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 7, 2010
    Posty:
    95
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ja czasami też tak mam. Spróbuj przeczyścić cahe
     
  4. Patryk151996

    Patryk151996 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 12, 2011
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a jak przeczyszcze cahe to usuna mi sie zapisy z gry?
     
  5. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    To nie problem że tekstury wolniej chodzą ,dzieje się tak i będzie się tak działo przez to że lokacja jest taka ogromna.
     
  6. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Cahe nic nie daje,usuwa tylko aktualizacje gier i pliki,xbox nie będzie przez to szybszy.
    @Patryk151996 raczej nic nie poradzisz tak będzie się działo.
     
  7. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Po pierwsze opcja edytuj , po drugie jak przeczyścisz pamięć podręczną to może się poprawić często tak jest że jest już zawalona i przymula , nic ci nie usunie spokojnie wyczyść pamięć podręczną i zobacz może się poprawi ale z góry mówię GTA4 TAK MA , to normalne że spada płynność w tej grze
     
  8. sylo

    sylo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    U mnie na arcade to samo sie dzieje najcześciej jak policji duzo sie kręci koło mojego auta i szybko jade.. To już jest wina gry ROCKSTAR DUUUŻY bląd zrobił:)
     
  9. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    Niekoniecznie Rockstar błąd zrobił, X360 młodą konsolą nie jest i sprzętowo zaczyna być do tyłu w stosunku do tego co nowe gry zaczynają wymagać szczególnie jeśli chodzi o pamięć, a druga sprawa ze co innego jak konsola ma radzić sobie w zwykłej liniowej grze a co innego jak ma udźwignąć takiego sandboxa jakim jest gta4 :) spadki animacji, doczytywanie tekstur itp. to normalna sprawa

    Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
     
  10. Al Capone

    Al Capone Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2011
    Posty:
    138
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Umie nic takiego nie występuje moze dlatego ze gta4 to pierwsza gra co zainstalowałem
     
  11. Liutik

    Liutik Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 10, 2011
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W nowszych grach coraz częściej się to zdarza.
     
  12. RaF20B

    RaF20B Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    112
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Opole
    Oj,raczej nie ja też instalowałem GTA IV jako pierwsze i mam tak że spada mi płynność szczególnie gdy szybko jadę.
     
  13. Paster03

    Paster03 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    111
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    A co ma kolejność instalowania w ogóle do wykorzystywania zasobów sprzętowych konsoli?
     
  14. Kamilos100

    Kamilos100 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 9, 2011
    Posty:
    113
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Raczej nic na to nie poradzisz bo GTA IV już tak ma. Sam gram i mam spadki płynności, czasami nawet tekstury wolno się doczytują zwłaszcza gdy szybko jadę. Ja gram z płyty bo dysku nie mam ale chyba wielkiej różnicy to nie robi.
     
  15. Kopi123

    Kopi123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    U mnie czasem, ale rzadko
     
  16. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    Robi ogromną z dyskiem ,a nie ale i tak się czasami zdarza spadek płynności , a co do teksturo to wiem jak to jest bo też nie miałem kiedyś dysku i z dyskiem już aż tak nie ma .

    Jak dal mnie TEMAT DO ZAMKNIĘCIA było już dużo takich i już wszystko zostało powiedziane
     

Poleć forum