1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 a Xbox Arcade

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pawel997402, Wrzesień 6, 2013.

  1. pawel997402

    pawel997402 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam takie pytania dla ludzi ogarniętych w x-ach-jak będzie wyglądała od strony technicznej kwestia płyt w Gta 5? - słyszałem że będzie ona na 2 płytach-i jak to będzie wyglądało-z jednej się instaluje a z drugiej gra? Czy dysk 20 gb wystarczy?(jakby dało się grać z płyty to bym grał oczywiście),wiecie chciałem zamówić przed premierą,żeby mi przysłali w dniu premiery i nie chciałbym się zdziwić że muszę jeszcze dysk dokupić :) i mam takie dziwne wrażenie,że na arcade piątka będzie się zacinać-wiadomo nowa gra itp. a konsola prawie 6 lat, jak to widzicie? I czy jest sens dokupić na przyszłość większy dysk?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. unname

    unname Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    228
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Nie będzie problemu z tym bo jeśli będzie na 2 płytach to będzie tak, że albo będziesz grał na obu i będziesz musiał je zmieniać lub na 2 będą do zainstalowania jakieś dodatki jak np w forza 4 dodatkowe samochody i trasy. A co do przycinania to raczej nie powinno bo gra jest robiona pod wszystkie x360.
     
  4. pawel997402

    pawel997402 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 4, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a,no to spoko,bo mam czwórkę tylko że jest sporo porysowana i raz na kilka minut się przytnie,ale to raczej wina płyty prawda? jak nie porysuje piątki to powinieniem się spodziewać pełnej płynności? :)
     
  5. Seb93

    Seb93 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 19, 2011
    Posty:
    331
    Polubienia:
    92
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Warszawa
    1. kolejne głupie pytanie odnosnie gta 5... wystarczy poszukać w sieci, gra ma być na 2płytach które łącznia mają ważyć 16gb z czego pierwsza płyta musi być zainstalowana(pewnie jakieś tekstury HD i takie pierdółki) druga ma byc do gry.
    2. dysk 20 gb nie wystarczy jak chcesz mieć zainstalowane 2 płyty(do dyspozycji masz ok13gb na dysku) ale jeśli zainstalujesz pierwszą a z drugiej bediesz grał z napędu to starczy.
    3. konsola jak konsola nie ma znaczenia że arcade czy premium wszystkie mają takie same bebechy, a odnosnie zacinania to z tego co czytam recenzje gta na obecnych konsolach chodzi zaskakująco płynnie
     
    1 osoba to lubi.
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28042
    Polubienia:
    3210
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    A co ma wersja Xboxa do zacinania się gry??
    GTA pójdzie nawet na wersji CORE.
    Xbox to jest Xbox, nie ma podziału na mocniejsze czy słabsze.
    Do nagrania starczy nawet pendrive 16GB tak jak pisał R...
    Zamykam
     
Wczytywanie...

Poleć forum