1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 chodziło i przestało

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez agalto, Grudzień 11, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. agalto

    agalto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam wszystkich mam taki oto kłopot z gta 5 wrzuciłem ją na konsole po przerobieniu w ten sposób (tekst według którego to przerabiałem )
    "a wiec tak najprostszy działający sposób dla rhg dzięki któremu u mnie gra śmiga bez problemu,dvd 2 przepuszczamy przez iso2god i wrzucamy do folderu games na dysku konsoli dvd 1 nie konwertujemy do god otwieramy je programem Xbox Image Browser najlepiej najnowsza wrsja i robimy estract folderu content i przenosimy wypakowany folder 545408A7 na dysk twardy konsoli do CONTENT/0000000000000000 i odpalamy gre z dvd 2 jak każda inna"

    No i dobra działało tylko mi nie pokazywało na mapce miejsc gdzie są sklepy. dlatego wrzuciłem to co było w folderze content do folderu z grą w wersji god. No i sie zaczeło wyskoczyła informacja ""Ta wersja gry wymaga sieciowego profilu" i gdy zmieniłem wszystko z powrotem to i tak wyskakuje ta informacja
    ktos ma pomysł co z tym zrobić ? konsola z rgh
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  4. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
  5. agalto

    agalto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A gdzie jest ten plik launch.in i jakim programem go otworzyć ?
    z angla nic nie czaje w szkole miałem niemiec :p
     
  6. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Plik launch.ini powinien się znajdować w głównym katalogu na dysku twardym. Zgraj go przez FTP na kompa lub na pendrive i później otwórz na PC w notatniku.
     
  7. agalto

    agalto Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2013
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    plik zrobiony teraz sie wiecznie ładuje ale nie włącza
     
  8. Pixel

    Pixel Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 20, 2013
    Posty:
    3371
    Polubienia:
    854
    Punkty za osiągnięcia:
    113
  9. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    agalto ten temat był już nieskończenie wiele razy, dałem Ci gotowca z linkiem do najlepszego tutka jak zgrać content i musi działać. Zamykam.
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum