1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 - CloneCD problem?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez KacperX360, Wrzesień 19, 2013.

  1. KacperX360

    KacperX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gdańsk/Kościerzyna
    Witam!
    Nagrałem dziś przez clone CD GTA 5 ze wstawki *******: (Grand Theft Auto V [XBOX 360] [RF] [LT +3.0] [PL] - TnT ******* - Darmowy Polski katalog torrentów) ( pierwszą DVD wgrałem przy pomocy pendrive (content) no i wkładam to wypalone bez problemów GTA (DVD2) z CloneCD (verbatim 2,4x) do xboxa, wyświetla ikonke, klikam na nią i instaluje się nowy dash, resetuje sie i chce wlaczyc gre, a tu napisane, że nie można odczytać czy coś takiego (znika ekran na czarno jakby sie wlaczalo, plyta przyspiesza i wyskakuje okienko) no dobra, próbuje zainstalować na dysku i normalnie się instaluje 100% bez problemów, ale nie mogę wejść do gry przez ten komunikat. (Wczoraj miałem 2 płyty EMTEC i obie stanęły mi przy nagrywaniu DVD1 przy 50% z jakimś błędem I/O, z tego co pamietam bylo cos napisane o "Hardware..." Dodam, że mam iHas 124b sflashowane i na xboxie jest przeróbka bo np. Forze 4 normalnie odpala, tylko to GTA nie, jakby bylo zle nagrane, wiem, ze duzo ludzi ma z tym problem więc co mi poradzicie? Z góry dziękuję i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    nagrywaj imageburnem skoro masz ihasa a nie clonem ustawienia eepromu pod dane id , odpowiednie ustawienia w imageburnie i pal clone odinstaluj
     
  4. KacperX360

    KacperX360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2011
    Posty:
    10
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Gdańsk/Kościerzyna
    Nagrałem wieczorem na Verbatim przez IMGBURN i zero errorów, nic na pomarańczowo (ihas 124b lt max) no i wkladam plyte do x'a a tam ten sam błąd, że płyta nie obsługiwana, ale pokazuje się GTA 5 i wgl. to była wersja prawdopodobnie od QUACK, a teraz sciagam DVD2 od COMPLEX i może zatrybi, jeżeli zostawie DVD1 wgrana przez pendrive do QUACK. Sciagam tylko DVD2 COMPLEX.
     
  5. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Kacper i jak co poszło działa od complexa bo spotkałem się z taki samym problemem jak u ciebie i jestem ciekaw czy to pomogło ?
     
  6. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja mam wersje quack i smiga spalona ihasem moze nie pod swoje lt spaliles
     
  7. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie interesuje mnie czy u ciebie działa wersja quacke bo wiem że niektórym działa. Mnie interesuje sytuacja przedstawiona u Kacpra bo mam taką samą.
     
Wczytywanie...

Poleć forum