1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 gra nie chce się nagrać.

Temat na forum 'Problemy' rozpoczęty przez Shade4, Grudzień 27, 2014.

  1. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Witam!

    Pobrałem GTA 5 i nagrałem płytę pierwszą. Chcę zainstalować ją na dysk, ale instalacja się zatrzymuje na 2049mb i dalej nie idzie. Nie jest to problem wstawki bo podobno innym działa.
    Przepuszczałem przez abgxa360 (podobno coś jest zepsuty? Nic tam nie naprawialem, tylko robilem jak zawsze).

    Lt mam 3.0 i nie mam Ihasa, ale do tej gry potrzebny nie jest.

    Wiecie moze jak temu zaradzic? Kiedys cos czytalem, ze nie instaluje sie plyty pierwszej tylko podpina usb do komputera i robi to za pomoca jakiegos programu? (Moj xbox nie ma dysku, uzywam pendrive 16gb)

    Dzieki i pozdrawiam!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Na pendrive zgraj content 1 dvd przez Horizona na PC, a plytke niepotrzebnie wypalales, bo ona do niczego jak instalacji sie nie przyda.

    Musisz sobie pobrac z netu Content GTA V dvd 1, zgrac na pena przez horizona i mozesz odpalac gre z plyta dvd2 w napedzie ;)

    Wysłano z Motorola Moto G
     
    Shade4 lubi to.
  4. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Dzięki, znalazlem poradnik na tym forum jak to zrobic, ale jak chce uruchomic Xbox Image Browser to wyskakuje cos takiego:

    upload_2014-12-27_20-17-45.png

    Wie ktos, jak temu zaradzic?
    Sciagalem juz ten program z 4 stron i ciagle to samo.
     
  5. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Shade4 lubi to.
  6. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
  7. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Zresetowałeś komputer?
    Jaki masz system operacyjny?
     
    Shade4 lubi to.
  8. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    zrestartowałem, a system to windows 7 64bity
     
  9. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
  10. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Nvm, sprobuje na kompie ziomka bo juz mnie nosi od tego ;lx

    Dzieki za pomoc!

    Btw. po tym sposobie wyzej wyskoczyylo cos takiego :p
     

    Załączniki:

  11. zibi_07

    zibi_07 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2014
    Posty:
    374
    Polubienia:
    50
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    Przychodzi mi jeszcze do głowy tylko próba uruchomienia programu jako administrator (jeśli tego nie robiłeś) oraz w trybie zgodności (np z XP SP3). Prawy klik -> właściwości -> zgodność.
     
    Shade4 lubi to.
  12. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    lol, jako admin dziala .
    dziekuje :)
     
  13. Shade4

    Shade4 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2012
    Posty:
    51
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Wwa
    Dzieki wielkie, nagrałem i smiga! :D
    Do zamknięcia.
     
Wczytywanie...

Poleć forum