1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 Kompletnie nie chce sie wypalic

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Cr33te, Wrzesień 17, 2013.

  1. Cr33te

    Cr33te Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    6 plyt Verbatin juz uzylem, ZADNA nie dziala. Jedna tylko jak wlaczylem to byl czarny ekran i konsola sie zwieszala. Mam Wersje GTA od RF iD lub cos takiego, (Nie ta od Quack'a). Nagrywam iHasem 124b podłączonym do laptopa, konsola lt 3.0 slim.
    Nagrywalem na 2.4x, 4x (ta 4x jedynie dzialala) nie ma bledow podczas wypalania lecz i tak nie dziala na konsoli
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Esc0bar

    Esc0bar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Koszalin, Poland
    Przepuścić obraz przez ABGX i zobacz czy nie wywala błędów. Możesz też sprawdzić, np. Total Commanderem CRC

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
     
  4. Cr33te

    Cr33te Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Obraz sparwdzalem ABGX'em i nie ma problemow. Wczoraj nagralem diablo 3 i raymana legends bez problemow. Nie wiem o co chodzi :/
     
  5. Esc0bar

    Esc0bar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Koszalin, Poland
    Skoro inne obrazy wypalasz bez problemu to z tymi musi być coś nie tak.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
     
  6. Cr33te

    Cr33te Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 17, 2013
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Czyli abgx "kłamię"?
     
  7. Esc0bar

    Esc0bar Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 16, 2012
    Posty:
    12
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Koszalin, Poland
    Nie nie kłamie. Z doświadczenia wiem, że niekiedy mi pomagało pobranie innego obrazu.

    Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalk 4
     
  8. wafel23

    wafel23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2011
    Posty:
    1278
    Polubienia:
    163
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    GreenBeach
    ja wypalilem i zadnych problemow nie smiga pod lt 2 moze cos zle robisz
     
Wczytywanie...

Poleć forum