1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 na rgh

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez frombel, Wrzesień 17, 2013.

  1. frombel

    frombel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam! Posiadam xbox 360 slim z rgh. Próbuję włączyć GTA 5 i ono nie działa. Dysk 2 działa tylko chce jakiegoś konta w internecie. I co muszę zrobić żeby mi zadziałało? Co zrobić z dyskiem 1??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
    Odblokuj content na dvd1.

    Upewnij sie że w ogóle poprawnie to zainstalowałeś...
     
  4. frombel

    frombel Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2013
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  5. CSpec

    CSpec V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2011
    Posty:
    1586
    Polubienia:
    579
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    K-PAX
  6. Szkulek

    Szkulek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 13, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Białystok
  7. niemcz1

    niemcz1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2012
    Posty:
    78
    Polubienia:
    6
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Zajrzyj na dzial gry jest tam subforum GTA 5 i wszystko ladnie i pieknie wyjasnione. Conect na dysk, 2dvd na goda i smiga az milo. Dodam ze mi conect nie chcial sie wgrac zawsze cos mi rozlaczyla i juz. Wiec najpierw wrzucilem na pena sformatowanego klockiem przez horizona i z penem dzialalo do czasu az mi pliki pokrzaczylo. Pozniej rozwalilem pierwsze dvd exIso i sam sobie wyciagnalem te 00002 skopiowalem i hula az milo. Udanej zabawy
     

Poleć forum