1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 na xbox 4gb slim, łopatologicznie.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kaczor17, Kwiecień 10, 2014.

  1. kaczor17

    kaczor17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, wiem że to temat numer miliard jednak nie mogę znaleźć odpowiedzi która mi pomoże.
    A więc, mam xboxa slim 4gb rgh oraz dysk zewnętrzny 250gb sformatowany przez xboxa.
    autor w poradniku mówi, że nie trzeba nic konwertować, pliki są zrobione pod xboxa z rgh.
    Moje pytanie brzmi, gdzie mam wrzucić foldery: 0000002 z 4 plikami oraz folder gtav dvd2 tak aby to zabanglało, czy należy ustawić ścieżkę tak żeby xbox odczytywał grę z dysku zew. tak jak z wew. ?
    Z góry dziękuję :)


    //Wymoderowano, nie podajemy linków do pirackiego contentu
    ~z0nk31
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  4. kaczor17

    kaczor17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Dziękuję za szybką odpowiedź, poradnik z zippy ładnie to wyjaśnia ale jak utwowrzyć content na dysku zewnętrznym?
     
  5. bartos

    bartos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 11, 2013
    Posty:
    60
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    8
  6. kaczor17

    kaczor17 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 12, 2014
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie mam obrazu iso żeby załatwić to przez xib, mam już gotowy folder 0000002 z 4 plikami, do tej pory wrzucałem to normalnie kopiuj wklej, czy jeśli zrobię to przez horizona jest jakaś różnica?
    No i sprawa najwazniejsza czy w ustawieniach fsd muszę ustawić ścieżkę do pena?

    Próbowałem wgrywać przez horizona, 2 i 3 plik wchodzi przy 1 i 4 wywala invalid stfs package, dysk skonfigurowany z poziomu xboxa.
     
Wczytywanie...

Poleć forum