1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Gta 5 nie chce sie wczytac

Temat na forum 'GTA V' rozpoczęty przez malina19941, Luty 20, 2014.

  1. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Witam. Zainstalowalem Gta 5 , wkladam druga plyte i przy ladowaniu trybu fabularnego gra sie wczytuje i wczytuje.. Laduja sie jakies TOOLTIPS i plyta przestaje sie krecic . Internet mam odlaczony . Prosze o pomoc ;/

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. KamQiX

    KamQiX Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2012
    Posty:
    700
    Polubienia:
    138
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kluczbork
    Płyta oryginalna czy nagrywana?
     
  4. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Oryginalna. Teraz sie wlaczyla na chwile , ale nawet z banku nie wyszedlem i zrestartowalo mi gre i znowu sie wczytac nie chce ;/

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  5. Dominus PL

    Dominus PL XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 27, 2012
    Posty:
    372
    Polubienia:
    37
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kielce
    Ile masz miejsca wolnego na dysku ?
     
  6. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Mam pendriva 36 GB . Zainstalowane na tym Dead Island . Po zainstalowaniu Gta zostaje jakies 13 GB. Dodam jeszcze ze w Fife 14 normalnie gralem z wlozona plyta do napedu.
    I jeszcze chcialem zapytac czy jest mozliwe ze to wina napedu choc normlanie bez problemu zainstalowalo mi gre z Dvd 1 a na Dvd 2 gra sie resetuje.
    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  7. jas8115

    jas8115 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 26, 2013
    Posty:
    105
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Może masz zbyt "wolnego" (o prędkość przesyłu mi chodzi) pendraiva?
    Gta jest na to bardzo czułe.
     
  8. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Wyskakuje mi komunikat ze gra zostala zrestartowana poniewaz plyta jest zla. Tylko ze plyta ledwo ma jakiekolwiek ryski .

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
  9. flow91

    flow91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Sprobuj wymienic na inna ( jak masz gwarancje ) moze plyta zpytolona jest.

    Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
     
  10. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Hmm.. Gra jest pożyczona dla sprawdzenia czy pójdzie no i takie coś się dzieje :/ Nie mam pojęcia czemu DVD1 czyta mi bez problemu a gdy wkładam DVD2 to zacznie się wczytywać , raz się włączy gra raz nie .. Przeważnie się cały czas restartuje.
     
  11. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12082
    Polubienia:
    1068
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Zainstaluj obie i sprawdź

    Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalk 4
     
    1 osoba to lubi.
  12. flow91

    flow91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 16, 2014
    Posty:
    25
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A u tego od kogo pozyczyles normalnie dziala?

    Wysyłane z mojego GT-S5360 za pomocą Tapatalk 2
     
  13. malina19941

    malina19941 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2014
    Posty:
    81
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rajcza
    Proboje zainstalowac DVD 2 i wyskakuje blad ze plyta moze byc porysowana , co prawda ma pare rysek no ale bez jaj ;/ DVD 1 jakos instaluje normalnie wiec mysle ze to nie naped ;/ Moge z oryginalnej DVD 2 nagrac ja na pena ale na kompie ?

    Wysyłane z mojego GT-S5830 za pomocą Tapatalk 2
     
Wczytywanie...

Poleć forum