1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 nierozpoznaje płyt xbox360 - Błagam o pomoc !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez fokus91, Wrzesień 25, 2013.

  1. fokus91

    fokus91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam , mam xboxa 360 zakupionego w 2012 w jednym ze sklepow. Xbox był odblokowany na podstawie takiej ze gre przerabiało sie w programie i wrzucało na dysk. Dzis zakupiłem sobie GTA V oryginalną wersję. Pełen uciechy zasiadając przed telewizorem i wkladajac płytke do napędu otrzymałem kominukat nierozpoznano płyty. 1) przetrzyj sciereczka 2) włącz konsole ponownie. Oczywiscie wykonałem to kilkakrotnie i nic . I tutaj mam pytania w dogłębnych sprawach xboxa jestem zielony . Co sie dzieje ?! czy na przerobionym boxie nie mozna grać w oryginalne gry ?! Prosze o pomoc w rozwiazaniu problemu. Za pomoc jestem wstanie odwiędzczyć się nawet finansowo poniewaz bardzo mi na tym rozwiazaniu zalezy.

    przedtem temat został usuniety i dlatego prosiłbym jeszcze raz o najprostsze poradniki do aktualizacji dasha oraz o jeszcze jakies rady jezeli ktos wie co na pewno jest przyczyną . MFR DATE - 2011-08-24 / Dash - 2.0.14719.0

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ArabGirl

    ArabGirl Dziewczyna Dziewczyna Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 23, 2012
    Posty:
    128
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Rabka
    Ja tak mialam kiedy mi laser siadal w starej konsoli..
     
  4. fokus91

    fokus91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    proszę o kazdą propozycje rozwiązania .
     
  5. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
  6. fokus91

    fokus91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    nawet jeżeli płytka jest oryginalna ?
     
  7. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    Tak gra wymaga dasha 16202
     
  8. fokus91

    fokus91 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 24, 2013
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dziekuje bardzo :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum