1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 Online - nieznany błąd sieci co kilka minut

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez dliwski, Luty 11, 2015.

  1. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jak w tytule. Internet od UPC, wszystko stabilne, pełna prędkość, a błąd nadal występuje.
    Nie mogę grać, bo albo nie zdążę nawet dołączyć do żadnej akcji albo zaraz po dołączeniu mnie wyrzuca. Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

    Ja z swojej strony polecam
  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1468
    Polubienia:
    631
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz porty przekierowane ?? Tylko Problem na GTA ?
     
  4. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    problem tylko w GTA, na laptopie zero problemów, pobieranie itd. wszystko super
    powiesz coś więcej o portach?
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1468
    Polubienia:
    631
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz porty przekierować na ruterze , bo pewnie masz NAT , wszystko znajdziesz na forum tutaj.
     
  6. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    zrobione - sprawdzam czy pomogło
     
  7. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    nie pomogło
    w sesji max 2 osoby poza mną i zaraz rozłącza
     
  8. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1349
    Polubienia:
    450
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Modemorouter od upc technicolor?

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  9. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    tak - technicolor
     
  10. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    1349
    Polubienia:
    450
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sprawdź wersje softu
     

Wczytywanie...

Poleć forum