1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

GTA 5 Online - nieznany błąd sieci co kilka minut

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez dliwski, Luty 11, 2015.

  1. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    Jak w tytule. Internet od UPC, wszystko stabilne, pełna prędkość, a błąd nadal występuje.
    Nie mogę grać, bo albo nie zdążę nawet dołączyć do żadnej akcji albo zaraz po dołączeniu mnie wyrzuca. Co robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Masz porty przekierowane ?? Tylko Problem na GTA ?
     
  4. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    problem tylko w GTA, na laptopie zero problemów, pobieranie itd. wszystko super
    powiesz coś więcej o portach?
     
  5. bld

    bld XBOX MANIAK Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 14, 2013
    Posty:
    1462
    Polubienia:
    473
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Musisz porty przekierować na ruterze , bo pewnie masz NAT , wszystko znajdziesz na forum tutaj.
     
  6. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    zrobione - sprawdzam czy pomogło
     
  7. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    nie pomogło
    w sesji max 2 osoby poza mną i zaraz rozłącza
     
  8. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Modemorouter od upc technicolor?

    Wystukane na klawikordzie przy użyciu TapaTalk'a
     
  9. dliwski

    dliwski Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 29, 2014
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Warszawa
    tak - technicolor
     
  10. davex

    davex Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2011
    Posty:
    993
    Polubienia:
    309
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Gdańsk
    Sprawdź wersje softu
     
Wczytywanie...

Poleć forum